luni, 8 aprilie 2013

Book Club


Hey! Mi-a venit o idee. De fapt am aceasta idee de ceva vreme. Ma gandeam sa organizam un club de lectura. Dap, ati vazut bine, un club de lectura. Mereu mi-am dorit sa particip intr-un club de lectura, insa nu am asa ceva la mine in oras, cel putin din cate stiu eu. Avand in vedere ca dupa aceasta vacanta urmeaza scoala, again -.-, cu note noi de trecut, cu teste, ascultari si nu mai este mult pana la teze, ma gandeam sa incepem din vacanta de vara. Si pana atunci am putea face cunoscuta aceasta idee astfel incat sa participe mai multe persoane.

Ce am putea face? Saptamanal, sau la doua saptamani, ne vom alege o carte pe care sa o citim si despre care sa vorbim intr-un post, astfel lasand pareri si idei. Si am putea face cu randul, cate o persoana sa aleaga o carte sau sa nominalizam cateva carti din care sa alegem printr-un pol. 

Ce parere aveti?

5 comentarii:

  1. Eu ma bag. E o idee buna! Nici la mine in oras nu sunt cluburi de lectura, desi mi-as dori tare mult unul. Felicitari pentru idee. E geniala! ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. E buna ideea . Eu m-as baga dar sunt sigura ca nu pot sa particip la toate sau mi-e teama ca n-o sa termin la fix (BAC-ul) :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi obligatorie participarea la toate activitatile, pana la urma fiecare are si alte lucruri de facut vara. Si oricand putem samai amanam putin.
      Si mult succes de pe acum! >:D<

      Ștergere
  3. Anonim11:28

    genial....si eu imi doresc de mult timp sa particip la un club de carte iar acum am ocazia. nu stiu ce sa zic la faza cu cititul unei carti toti odata. Nu cred ca fiecare isi va permite sa-si ia carti saptamanal....eu o sa ma inscriu sigur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai m-am gandit si la acest aspect. Ma gandeam sa lasam o perioada se 2 saptamani pentru a gasi si citi cartea, pana la urma nu este obligatoriu sa fie a noastra,putem sa o imprumutam de la cineva sau de la biblioteca, sau putem sa oferim dacca avem, cartea in format electronic.
      Inca nu stiu sigur cum vom proceda, vreau sa incepem din iunie sa discutam despre toate aspectele pentru a ne organiza cum trebuie.

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)