luni, 8 aprilie 2013

Recenzie : Forever my girl de Heidi McLaughlin

I was never supposed to be a rock star. I had my life all planned out for me. Play football in college. Go to the NFL. Marry my high school sweetheart and live happily ever after.

I broke both our hearts that day when I told her I was leaving. I was young. I made the right decision for me, but the wrong decision for us. I’ve poured my soul into my music, but I’ve never forgotten her. Her smell, her smile.

And now I’m going back.

After ten years.

I hope I can explain that after all this time.
I still want her to be my forever girl.  

Recenzie:

Liam Westbury a parasit Beaumont in urma cu zece ani pentru a-si indeplini visul, acela de a deveni un cantaret de muzica rock. Pentru a reusi acesti lucru a lasat in urma ceea ce iubea cel mai mult, pe iubita sa, Josie. Acum Liam, cunoscut ca Liam Page, este un cantaret faimos ce a compus foarte multe melodii alaturi de trupa sa, si care are in fiecare noapte cate o tanara care i se da, crezand ca ea este cea speciala.
O intamplare trista il face sa se reintoarca in Beaumont. Amicul sau din copilarie, tata a doua gemene, a murit intr-un accident. Acesta pleaca cu cateva zile mai devreme pentru a o vedea pe Josie, sperand el, ducand o fericita viata, casatorita, cu cativa copii si un barbat care o iubeste. Insa acesta sta mai mult in Beaumont deoarece afla ca impreuna cu Josie, acesta are un fiu, Noah. Incepe sa petreaca timp cu el, dorind sa recupereze cei zece ani din viata fiului sau cand el nu i-a fost alaturi.
Pe de alta parte, Josie, care nici ea nu a trecut peste despartirea dintre ei doi, incearca sa formeze un cuplu cu Nock, unul dintre fostii sau colegi de liceu, cel care in ultimii sase ani i-a fost ca un tata lui Noah si logodnocul sau. Insa apropierea dintre Noah si Liam il deranjeaza pe Nock si intr-un final cei doi se despart.
Astfel, Liam are sansa sa se revanseze fata de femeia pe care a iubit-o si inca o iubeste, dorind sa-si petreaca restul vietii alaturi de familia lui cea noua.
Insa intre dragostea lor mai apar diferite obstacole.

Parerea mea:

Wow! Cartea asta a fost superba. Mai superba decat era atunci cand am auzit de ea. Cartea aceasta ne invata despre dragostea care in loc sa dispara cu inaintarea in varsta, creste. Ne invata ca anumite greseli inca mai pot fi reparate.
A fost absolut minunata. Nu ma asteptam ca cei doi sa aibe un copil si de fapt datorita acestui copil cei doi au avut sansa de a incerca o noua relatie si de a se ierta pentru lcururile facute in trecut. Pe langa momentele romantice si triste, au fost si momente amuzante. Pe parcursul lecturii am facut cunostinta cu Liam cel din trecut care nu avea initial in plan sa o paraseasca pe Josie, cel care nu avea regrete, dar si cu Liam care isi doreste nespus de mult sa repare tot ce a facut, insa treptat.
Ca in orice poveste de dragoste trebuie sa existe si o tipa care il ravneste pe eroul nostru, deci aveti parte si de astfel de momente, insa nu foarte multe.
Desi cei doi sunt adulti pe parcursul intregii carti, acestia se comporta ca niste adolescenti care sunt la prima lor relatie, totul fiind si mai amuzant.


Va voi lasa cu un citat de la finalul cartii.

“Hey, Josie!”
“What do you want, Westbury?” she yells back. I love how some things haven’t changed.
“Will you marry me?”
Someone kills the music and silence spreads over the field. She moves closer to the water tower and sets her hands on her hips. “If you’re going to ask me, you better do it proper.”
“Yes ma’am.”

Awww, nu-i asa ca este adorabil si amuzant?

Punctaj: 5/5







6 comentarii:

  1. Din cate stiu eu cartea asta urmaza sa fie publicata si la noi nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Eu nu stiu nimic despre asta, desi le-am recomandat-o celor de la Editura Epica. Stii la ce editura va aparea?

      Ștergere
    2. Nu mai stiu pe ce blog am vazut :| Asa ziceau cei de pe blogul respectiv

      Ștergere
  2. Anonim11:35

    Ar fi super sa se publice si la noi...de multe ori devin un soarece de bibioteca si citesc ce-mi vine la mana, probabil o voi citi si pe aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. E superba cartea, am citit-o cand a aparut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Coperta e pur si smplu adorabila ♥♥

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)