miercuri, 4 februarie 2015

Top 5 Wednesday

Dupa cum probabil ati observat, nu am mai postat de mult acest top, motivul fiind acelasi ca de fiecare data: lipsa timpului. Intrand zilele trecute pe grupul bloggerilor ce vor sa faca saptamanal acest top am observat ca de ceva vreme nimeni nu a mai postat in cadrul acestuia, asa ca am hotarat sa redam startul acestei serii de postari. Tema din aceasta saptamana este Top carti pe care vrei sa le citesti in 2015.

#5 Sa nu ma parasesti ~Kazuo Ishiguro
Am auzit ca este foarte foarte foarte buna si filmul la fel si vreau neaparat sa pun mana pe ea si sa o devorez, a fost dragoste la prima vedere, de mult nu am mai patit asta in materie de carti.

#4 Experiment ~ Veronica Roth
Nu ma trage chiar foarte mult din cauza multitudinii de pareri negative, dar nu pot lasa o serie neterminata, asa ca trebuie sa o citesc, plus ca sunt cat de cat curioasa sa vad cum evolueaza lucrurile mai departe :)

#3 Crima si pedeapsa ~ F. M. Dostoievski
Aceasta este o recomandare primita de la fratele meu si am promis ca o s-o citesc, mai ales ca fratele meu are gusturi bune in materie de carti clasice (numai din acest gen citeste).

#2 O mie noua sute optzeci si patru ~ George Orwell
Anul trecut o voiam nespus de mult si cred ca de zeci de ori am vrut sa o citesc si numai nu apucam, cel mai mult am citit 10 pagini din ea :( Anul asta e pe lista MUST READ!

#1 Diamantul de la miezul noptii ~ Sarah J. Maas
Primul volum din seria mi-a placut enorm de mult, asa ca trebuie neaparat sa citesc si acest volum.

*Dupa cum puteti observa incerc sa-mi schimb un pic orientarea in materie de carti, vreau sa incerc si altceva, anul trecut am citit foooarte multe carti YA si fantasy si as vrea sa incerc si altceva.*

4 comentarii:

  1. Îți spun sigur că George Orwell scrie super. Am citit Ferma Animalelor și mi-a plăcut foarte mult. Și chiar, și eu trebuie să citesc Experiment. Cartea clasată pe locul 5, îmi este necunoscută, dar aș vrea să aflu mai multe despre ea :) Spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Din lista ta am citit doar Experiment, dar e genială și-ți spun: trebuie să o citești!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit nimic din lista asta, dar am auzit foarte multa lume care se plange de Experiment :(

    Si eu vreau sa citesc cat mai diversificat, pana acum eram la fel ca tine pe YA si vampiri si tot felul de chestii ciudate. Acum incerc mai multe genuri si nu sunt dezamagita deloc.

    Am facut si eu topul aici http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2015/02/top-5-wednesday.html

    Pupici ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea de pe primul loc sună foarte bine! :) E foarte drăguț să faci asemenea topuri, și eu am făcut un TOP 15 ce-am citit anul acesta. Și, evident, voi face și la sfârșitul anului!
    Cărți frumoase. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)