duminică, 25 ianuarie 2015

Primele 100 de cuvinte #5

Acum citesc "Exercitii de echilibru" de Tudor Chirila si e prima lectura de foarte multa vreme care-mi place. Am fost nevoita sa inlocuiesc dorinta de a citi cartile pe placul meu cu dorinta de a avea rezultate bune la scoala, lucru nu tocmai placut. Am avut si lecturi scolare destul de interesante, dar niciuna care sa ma captiveze cu adevarat si sa ma tina in priza si sa ma faca sa pierd noptile, iar eu exact aceste lucruri le caut la o carte.
"Exercitii de echilibru" e absolut asdfghjkl si nici nu ar trebui sa fiu mirata de acest lucru, la urma urmei este scrisa de Tudor Chirila. Si sa fim seriosi, cine nu-l iubeste pe Chirila?
Am auzit de aceasta carte de foarte multa vreme si imi doream nespus sa o am in biblioteca mea si acum mainile mele pot atinge filele acestei carti mult ravnite si abia asteapta sa dea ultima pagina si sa ramana paralizate de nevoia unei pagini in plus, doar una si dupa asta inca una....


"Incerc o senzatie ciudata. Aceea a timpului care fuge de mine. As putea sa folosesc timpul in favoarea mea, dar el fuge de mine. Nu am de unde sa-l apuc, nu am cum sa-l manevrez, nu e palpabil, nici macar nu-i mai simt curgerea. Ma dezintegrez in miile de lucruri pe care as vrea sa le fac. Toate lucrurile astea zboara prin aer, rezultat al unei explozii, dupa care nimic nu se va repune in locul in care era. Fiinta mea pare sa se indrepte catre alt puzzle. De acum inainte am un alt puzzle de rezolvat. Fara sa fi..."

4 comentarii:

  1. Hei!
    Si eu am auzit de cartea asta si am vazut-o de atat de multe ori in librarii, dar niciodata nu am avut interesul sa o cumpar cu toate ca sunt foarte curioasa ce conține.
    Imi place Chirila, mereu mi-a plăcut si cred ca voi citi si eu cartea, intr-un sfârșit.
    Sunt singura care a citit primele 100 de cuvinte cu vocea lui in cap? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o citesti! Sunt pe la jumatatea cartii si imi place mult <3 <3
    Nu esti singura, eu citesc toata cartea cu vocea lui in cap =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit-o și eu cu ceva timp în urmă și mi-a plăcut foarte mult. Tipul ăsta e nebun de legat și îl iubesc pentru cum gândește, pentru cum simte :) Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îl admir foarte mult pe Tudor Chirilă, și cu toate astea, nu prea i-am acordat vreo importanță cărții lui, dar sper totuși să-i dau o șansă într-o zi.

    Dacă nu ai terminat-o până acum (deoarece am observat că ai scris postarea acum șase zile), îți doresc lectură plăcută în continuare. :)

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)