vineri, 16 mai 2014

Concurs libris: O librarie online perfecta







Libraria online Libris, prima si de altfel singura librarie online cu transport gratuit din Romania, unde puteti descoperi si cumpara carti online la preturi absolut fantastice, implineste curand minunata varsta de 5 ani si a dat startul unui concurs care zic eu, este de neratat.

Inainte de toate vreau sa le urez atat librariei Libris, cat si minunatilor oameni ce sunt in spatele ei, un calduros la multi ani.

De cand ma stiu nu am fost cea mai buna atunci cand a venit vorba de exprimarea mea in cuvinte (unul dintre motivele pentru care am ales profilul de real). Prefer sa fiu clara si la obiect, fara sa mai adaug detalii marunte, si asa cred ca va fi si parerea mea pe care o veti putea citi mai jos, daca veti avea rabdare.

O librarie online perfecta?

Nu vreau sa credeti despre mine ca dau acest raspuns doar pentru ca respectivul concurs este al librariei Libris. Concursul ar fi putut fi sponsorizat de Elefant.ro sau de orice alta librarie, dar eu cred ca Libris chiar este modelul meu de librarie perfecta.

Ce si-ar putea dori un cititor mai mult decat carti ieftine si transport gratuit? Cati dintre voi ati renuntat sa comandati o carte de la o librarie doar din cauza ca desi pretul era redus considerabil fata de cel initial, la final, cu costul transportului ajungeati in cel mai bun caz cu doi-trei lei mai putin fata de cat ati fi platit intr-o librarie din oras?

Asta este in principal un lucru pe care cu totii il cautam intr-o librarie online.

Inafara de asta, modul de prezentare este unul placut ochiului potentialului cumparator, prin diferitele reclame prezentate de Libris, ceea ce, din nou, este un lcuru care imi place deoarece consider ca este un mod de a atrage oamenii.

O librarie online, si nu numai, trebuie sa fie una prietenoasa, care sa atraga oamenii, si desi la acest acest aspect, cat si la cel precedent, destul de multe librarii se descurca bine, fara primul aspect mentionat nu pot vorbi, din umila mea parere de o librarie perfecta.

Astfel, recitind cele trei lucruri mentionate ajungem de la ce am pornit. Libris chiar este perfect din toate punctele de vedere.

Pentru final, as dori sa ii felicit pe cei de la Libraria Online Libris pentru munca depusa deoarece fac o treaba absolut minunata.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)