miercuri, 12 februarie 2014

palavrageala & tumblr;

Hey, hey, hey! Cum decurge aceasta magnifica si minunata si fantastica saptamana pentru voi copisali? Presupun ca profesorii au inceput deja cu discursurile de genul "Este un semestru nou, hai la treaba!" , "Ati avut 2 saptamani de vacanta." si "La finalul capitolului urmeaza un test."
Daca asa au inceput si la voi, atunci high five, sunteti de-ai mei!

Cu un nou semestru am aflat diferite noutati. De exemplu pana acum nu stiam ca si in clasa a 11-a se da simulare de bac. Ne-a spus luni proful de romana si eu eram ceva de genu "Dar vom fi a 11-a, nu a 12-a! Oamenii aia nu mai stiu matematica?". Sa fiu sincera este pentru prima oara cand am auzit asta asa ca nu stiu daca este o chestie total noua sau se practica doar la mine in liceu. Anyway, inxa nu sunt a 11-a. Pfffew

Si am de invatat cateva coregrafii pentru un spectacol in saptamana altfel. Am inceput de ieri cu colegele sa repetam si am febra musculara. La un singur picioar pentru ca multe miscari se faceau pe un singur picior. Este asa de oribil sa ai febra numai la un picior! Nu-mi dau seama ce ar fi mai rau, numai la unul sau la ambele.

Oricum, un toast pentru un nou inceput de semestru!


Daaa, glumeam. Vreau vacanta. Mai sunt doar 2 luni, ce sunt 2 luni?

Ehhh. Si noutate. Am inceput sa fiu si eu in rand cu lumea si mi-am facut cont de tumblr (prefer sa-l scriu pentru ca atunci cand il rostesc sunt e ceva cam asa "tuuum...blr" - nu prea imi place sa termin cuvantul pentru ca acel r este pus sistematic acolo ca eu sa nu pot sa-l pronunt bine, sunt putin raraita). Ok, nu chiar in rand cu lumea, nu prea am cunoscuti care sa aibe tumblr, dar vroiam de mult sa-mi fac (cam de vreo 2 ani) si imi place pentru ca postez acolo cam tot ce ma defineste. Un gen de jurnal in imagini si muzica :) Daca aveti si voi cont puteti sa-l lasati in comentarii, chiar vreau sa caut cateva persoane pe care sa le urmaresc :)

Siiiiiii, atat :)
Voooi? Un inceput de saptamana minunat?

4 comentarii:

  1. Eu sunt a 9 a si am auzit ca si la liceul meu se vor da simulari intr-a 11-ea. Deci nu esti singura....
    Btw, tumblr-ul meu http://crazyblueinspiration.tumblr.com/
    Vreaaaaau vacantaaaaa mai repede....:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam de simularea in clasa a11a. Si semestrul a inceput exact cum ai spus. Plus ca ne-am trezit ca marti vom avea test din Maitreyi si nici macar nu am cartea... Eh... am auzit ca e destul de subtire si din fragmentul din carte pare ok.
    Cat despre dans, eu ma pregatesc pentru un concurs de dans impreuna cu grupa si in fiecare zi din vacanta am facut cinci ore pe zi de antrenamente. Acum ma omoara picioarele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim15:58

    http://abracadabragame.tumblr.com/ Ăsta e tumblr-ul meu :X
    Mă bucur că ai intrat în lumea TUMBLR , e aşa amuzant tumblr-ul tău =))

    RăspundețiȘtergere
  4. @☽Lorena☾ - Aaaa, e bine :))) Si eu imi doresc vacanta la fel de mult :)))

    @Ale Criss - Am citit Maitreyi anul trecut si nu stiu ce sa spun de ea. Nu-mi plac jurnalele lui Eliade, si Maitreyi cam asta este. Wow, 5 ore pe zi? Este noul meu idol, eu n-am rezistat nici doua ore marti la dirigentie si sport. Si eu trebuia sa ma intalnesc cu colegele in vacanta doar ca n-am facut-o :))

    @yukiblack - Ce draguuut este. Si eu ma bucur ca am intrat si merciii >:D<

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)