luni, 21 octombrie 2013

Sadness

Moooooor. Mooooor. Mooooooor. 
Tocmai am facut greseala vietii mele si am citit o recenzie a cartii Allegiant. Da, am facut aceasta oribila greseala, care acum ma face sa nu-mi mai doresc sa citesc cartea pentru ca am aflat un amanunt sfasietor.
Nu, nu va faceti griji, nu va voi spune despre ce amanunt vorbesc, dar sincer, incep sa nu-mi doresc sa mai cites a treia carte. 
Cum a inceput totul?
Am vrut sa citesc o recenzie, non spoiler, insa fara sa vreau am apasat pe sectiunea spoilers si, si, si, viata mea s-a sfarsit. Imi dau seama ca cei care ati citit primele doua carti veti fi putin speriati de aceasta "stire", dar nu m-am putut abtine. A trebuit sa vorbesc pentru ca altfel m-as apuca si as plange prin casa (nu ca nu imi vine si asa).
Ok, poate mint, inca vreau sa citesc cartea, insa va fi diferit tinand cont ca stiu un detaliu de la final.
Totusi, am invatat un lucru. Voi fi foarte atenta sa nu cumva sa citesc recenziile cu spoilere.

2 comentarii:

  1. story of my life. imi pare rau. si ma ingrijorezi, nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca iti faci griji din cauza acestei vesti. Nu vrei sa stii cum ma simt eu acum, stiind o parte din finalul cartii. Fara sa bag paie pe foc, desi asta fac, vestea m-a intristat atat de tare incat tot ce vreau sa fac este sa stau intinsa in pat si sa-mi amintesc momentele bune ale primelor doua carti. Mi-am stricat toata dispozitia...

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)