joi, 12 septembrie 2013

Vorbarie

Hey! Hey! Hey!
Dupa cum probabil ati observat, am cam fost absenta in ultima saptamana si asta pentru ca vine acel oribil moment al anului, acel moment cand linistea ne este curmata de inceperea scolii.
Si am avut de terminat niste teme, plus ca m-am mai uitat la cateva filme :) 

Adevarul este ca eu una nu sunt pregatita sa incep scoala, din nou. Nu vreau sa-i aud pe profesori cum ne spun ca bac-ul bate la usa si ca noi vom fi bata pana atunci daca nu le dam atentie. Nu vreau sa o aud pe profa de fizica vorbind despre cat de minunata este fizica si despre faptul ca daca vrem sa mergem la medicina putem alege sa dam examen la fizica si nu chimie. Cred ca am auzit acest discurs incontinuu. Parca ar fi setata pe chestia asta. 

Mi-e teama sa aflu ce profesoara voi avea anul acesta la chimie. Sunt fericita ca voi avea doar trei ore de romana pe saptamana pentru ca la noi ora se imparte astfel : 45% religie, 45% politica, 5% alte materii si 5% romana. 

Singurul lucru pe care abia astept sa-l fac cand incep scoala este sa ma duc la profa de bio si sa-i spun ca anul acesta vreau sa merg la olimpiada si sa-mi dea lista de manuale de pe care voi avea de invatat. Yaaaay!
Abia astept sa incep si ora de religie. Siiincer! Proful de religie este cel mai tare si mai amuzant profesor pe care-l am. Omul asta este prea haios. N-as fi crezut ca mi-ar placea ora de religie atat de mult. Nu ca am ceva cu religia, doar ca mi se pare o materie inutila la liceu. Singurul lucrur la care este folositoare este acela ca ai o materie in plus la care ai medie mare. Asta, of course, daca nu ai un profesor retardat care te pune sa-ti inveti lectia. Nu ca ar fi cazul la noi. Sistemul de notare la religie este urmatorul.
Profu: X!
X: Prezent!
Profu: Foarte bine, ai un 10.

Daca ar fi la fel si la desen si muzica. Ok, inteleg. La liceele de arte normal ca desenul si muzica conteaza. Adica, arte! Arte! Dar un liceu cu profiluri de real si uman, nu prea inteleg. Poate oarecum la profil de uman. Dar eu sunt pe real. Si sa-mi dea profesoara sa fac icoana pe sticla sau sa ma apuc sa citesc o piesa de unde sa reproduc costumatiile oamenilor mi se pare o chestie exagerata. Parerea mea. Ok, s-ar putea sa regret ca nu le voi mai face cand voi ajunge in a 11-a, insa pana atunci mai am un an si voi continua sa ma frustrez.
Daaa... cred ca incep sa ma comport ca un copil mic care nu a primit ce a vrut :))

Paaaai, cam atat :)
Voi ce ati mai facut? Ce mai ziceti? 

5 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt încântată de începerea şcolii. Iar trebuie să mă trezesc devreme, iar trebuie să învăţ la nişte obiecte peste care nu voi mai da anul viitor, iar trebuie să le suport ţipetele profesorilor...
    Mi-ar plăcea să cad într-un somn adânc până vara viitoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim17:10

    Vezi sa nu citeasca vre-un profesor postarea ta:-) , vre-un profesor de-al tau ma refer:-) .
    Nici mie nu imi placea cand incepea scoala insa o sa vedeti ca la cativa ani dupa ce terminati acei ani de liceu o sa va apuce nostalgia acum cand este forfota peste tot si toata lumea umbla dupa rechizite, haine etc
    Eu detestam inceputul de an scolar si niciodata nu am reusit sa ma bucur pe deplin de ziua mea de nastere pe 14 septembrie pentru ca toata lumea imi ura La multi ani, maine sau poimaine incepi scoala:-) :-) , si bineinteles ca imi sarbatoream cu putina intarziere si ziua la scoala cu tort si toate celd:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim22:21

    Andreea, 25 % din ceea ce spune proful sunt biografiile scriitorilor si operelor, si asta e una dintre partile importante de la romana. :))
    Si da, nici eu nu vreau sa o aud pe Popeasca, nici macar sa o vad.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florin, tot cred ca biografiile despre care vorbeste reprezinta un procentaj destul de mic pentru ca de acolo tot ajunge sa mai devieze din subiect destul de mult.
    Vaaaaai, nici sa ma gandesc la ea nu vreau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Umm, eu voi începe școala ceva mai târziu și mă simt super geloasă pe voi. Nu mi-a plăcut liceul, dar suprinzător mi-e dor de el. Ce pot să zic, toate materiile au un anume rost, dar e bine să te concentrezi pe cele care îți sunt cel mai de folos. Să înțeleg că vrei să dai la medicină? Asta e chiar super tare. Mult succes în noul an școlar! :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)