luni, 2 septembrie 2013

Books I'd die for

De curand diferite edituri au anuntat pregatirea publicarii unor noi carti. Dintre cartile respective, trei mi-au captat atentia si sincer, vreau atat de mult sa pun mana pe ele. 

The Bone Season. Wow! Cartea asta pare absolut superba si m-am indragostit de ea din primul moment in care am citit descrierea. Aduce putin a Harry Potter (ceea ce-mi aminteste ca mai am vreo doua volume de citit din serie, nu aruncati cu nimic in mine, bine?!). Si si si si... si cum sa nu iti placa? 

Pluuuuus, titlul imi place foarte mult! The bone season. The bone season. The bone season. Nu ma pot plictisi cititndu-l :))

Si ati vazut trailer-ul cartii? E superb! Btw, am inceput sa fac urat dupa aceasta carte in momentul cand am citit fragentul oferit de editura.


Fara speranta. Stiu, stiu, am spus ca nu ma dau in vant dupa cartile in care iubirea este tema principala. Insa stiu de mult despre aceasta carte, chiar inainte de a sti ca va fi publicata la noi *puppy eyes* Mai jos aveti descrierea daca va intereseaza :)

Îndrăgita autoare de bestselleruri Colleen Hoover istorisește, la această primă întâlnire cu publicul din România, fascinanta poveste a doi tineri cu un trecut tulburător, care pornesc într-o pasionantă şi palpitantă călătorie pentru descoperirea sensurilor vieţii, iubirii, încrederii şi, mai presus de orice, a puterii vindecătoare pe care numai adevărul o poate avea.Sky, elevă în ultimul an de liceu, îl cunoaşte pe Dean Holder, un tip cu o reputaţie îndoielnică, rivalizând cu a ei însăşi. Încă de la prima lor întâlnire, acesta o îngrozeşte şi, în același timp, o captivează. Ceva inexplicabil legat de el îi declanşează amintiri din adâncurile trecutului ei tulbure, dintr-o perioadă aproape ștearsă din memoria ei. Deşi Sky e hotărâtă să se ţină la distanţă de el, insistenţele lui neabătute şi zâmbetul enigmatic îi doboară barierele protectoare, iar legătura dintre ei creşte în intensitate. Însă misteriosul Holder ascunde, la rândul lui, destule secrete, iar de îndată ce acestea sunt dezvăluite, Sky cunoaşte o transformare ireversibilă, iar capacitatea ei de a avea încredere în semeni poate deveni o pierdere colaterală provocată de adevăr.
Numai înfruntând cu mult curaj dezvăluirile crude, Sky şi Holder pot spera să-şi vindece rănile sufleteşti şi să găsească o cale de a trăi şi de a iubi pe deplin. Fără speranță este un roman care vă va tăia respiraţia, captivându-vă şi amintindu-vă de prima voastră iubire.

 Tronul de clestar. Doar ce am aflat astazi, precum multi dintre voi care sunteti abonati la newseller-ul editurii Rao. Cand am citit descrierea eram ceva de genu "Woe, pare genul meu de carte!" apoi eram "Dar de ce imi pare cunoscuta?". Si apoi am realizat ca stiam de vreun an de cartea asta si de atunci imi doream sa o citesc. Daaa, sunt tare, ce pot spune. Daca nu stiti descrierea, v-o las mai jos.

În întunecatele şi mizerabilele ocne din Endovier o fată de optsprezece ani îşi ispăşeşte o condamnare pe viaţă. Ea este o asasină, cea mai bună din breasla ei, dar a făcut o greşeală fatală. S-a lăsat prinsă.
Tânărul căpitan Westfall îi oferă o ieşire: libertatea în schimbul unui uriaş sacrificiu. 
Celaena trebuie să-l reprezinte pe prinţ într-o competiţie până la moarte – luptând cu cei mai talentaţi hoţi şi asasini ai ţării.
Indiferent dacă rămâne în viaţă sau moare, Celaena va fi liberă. Indiferent dacă câştigă sau pierde, ea îşi va descoperi adevăratul destin. Dar va putea să se înmoaie inima ei de asasin?

Asaaaa, acestea sunt cartile pe care abia astept sa mi le cumpar. Am inceput sa imi strang bani. Chiar am renuntat si la ofertele speciale de la libris pentru a ma asigura ca voi putea sa mi le iau pe acestea. Oricum, planuiesc sa mi le iau prin noiembrie pentru ca atunci este Black Friday :)) Si sti ca anul trecut au fost foarte multe reduceri si eu eram leftera pentru ca imi cheltuisem toti banii si mi-am promis ca de acum inainte sa strang bani cu mult inainte de Black Friday. Planuiesc sa cumpar in masa atunci :)

Un comentariu:

  1. Si eu mai am doua volume din HP >.<
    Poate o sa primesc Tronul de clestar de ziua mea. ABIA ASTEPT!

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)