joi, 22 august 2013

Good old times

Cum am spus in postarea anterioara, astazi am fost ntr-o librarie sa-mi cumpar cartoane colorate pentru semne. Pana sa ma uit la cartoanele respective, m-am dus in sectiunea de carti unde a) am vazut multe carti foarte ieftine si venea sa-mi dau palme pentru ca nu am stiut ca au carti atat de ieftine si b) in acea sectiune am gasit carti W.I.T.C.H. si mi-am amintit de vremea cand acestea era la moda si orice copil avea macar o carte/papusa sau orice altceva cu ele.

Tin minte ca pana sa apara la televizor desenul animat, eu imi comparam lunar revistele si le citeam povestile. Apoi a aparut desenul animat pe Jetix si eram fascinata si bucuroasa de aparitia sa. In fiecare zi la scoala discutam episodul pe care il vazusem cu o seara in urma si cand ieseam in parc sa ne jucam ne prefaceam ca suntem fetele din W.I.T.C.H. Nu mai spun ca ne certam pentru ca marea majoritate vroiam sam fim Cornelia sau Will :))
Apoi am inceput sa-mi cumpar cartile si le citeam cu prietenii fie la scoala, fie in oras, faceam testele din cartile respective. 
Ideea este ca W.I.T.C.H. a facut parte din copilaria mea si le-am iubit aventurile. 


Daca tot am discutat despre cartile W.I.T.C.H. , mai jos sunt toate cartile pe care le-am cumparat cand eram mica (ma rog, parintii mi le-au cumparat :)) ). Revistele nu le mai am, insa cartile nu am putut niciodata sa le dau sau sa le arunc.


Voua v-a placut aceasta serie?

3 comentarii:

  1. O ador! Din păcate nu am prea multe numere din revistă, dar WITCH e unul dintre desenele care și-au pus amprenta asupra copilăriei mele. :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama, si acum tin minte ca ma uitam la fiecare episod de pe Jetix chiar daca il mai vazusem de 1000 de ori. De ziua mea i-am exasperat pe ai mei sa-mi ia o papusa WITCH. Mi-au luat-o pe Taranee, iar eu o vroiam pe Will. A fost trist :(
    Si de reviste sau carti ce sa mai zic?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura01:35

    Hello, mai are cineva de vanzare papusile witch :) ?

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)