luni, 5 august 2013

Ce mai cititi?

Este luni, prima zi a saptamanii, o zi detestata de toti oamenii, dar mai ales de elevi, cel putin in timpul scolii. Oricum, nu fac postaul acesta neaparat pentru ca astazi este luni, ci doar pentru ca fix astazi m-am mai apucat de inca o carte, si sunt curioasa ce mai cititi si voi :)
Eu am citit jumatate din Portretul lui Dorian Gray. Si nu am citit atat de putin pentru ca nu-mi place, ba din contra, chiar imi place, Dorian Gray chiar este unul dintre personajele mele preferate ever. Imi ia mult sa o citesc pentru ca dupa fiecare capitol scriu rezumatul, si apoi imi cam piere cheful. Dar chiar este o carte superba, care merita citita. Nu cred ca va fi ceva care sa-mi creeze o alta parere.

Cartea de care m-am apucat astazi este Legend de Marie Lu. Am auzit foarte multe lucruri bune despre cartea asta, plus ca descrierea cartii m-a atras. A fost, cum sa spun, dragoste la prima citire :) Nu am citit decat un capitol pana acum, dar pare o poveste promitatoare.
Un alt motiv, pe langa lucrurile bune pe care le-am citit despre aceatsa carte, il reprezinta faptul ca toata actiunea se petrece in viitor. Si nu un viitor frumos, plin de fluturi roz si dealuri din fata de zahar. 
Din cate am citit pana acum, asimilez povestea personajului principal prin viata celor fara factiune din Divergent, desi cei fara factiune duceau o viata mai buna decat personajul principal din Legend. Oricum, cred ca o voi termina foarte repede :)

Voi ce mai cititi? 

4 comentarii:

  1. Lectură plăcută!
    Eu citesc patru cărți deodată deci nu prea știu ce să zic. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept o recenzie sau ceva pareri mai amanuntite dupa.Eu una citesc cateva carti de Coelho(merita citit!).

    Oricum de ce scrii rezumatul dupa fiecare capitol din Portretul lui Dorian Gray ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anca - Wow, esti curajoasa, eu am citit maxim 3 carti deodata, dar nu am incercat mai multe :)

    @Waryna - Portretul lui Dorian Gray este si pentru scoala, iar profesorul meu de romana are tendinta de a intreba din cele mai nesemnificative lucruri, asa ca prefer sa am un rezumat detaliat. Am auzit lucruri bune despre Coelho si vreau si eu sa ma apuc de una din cartile lui curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot văzut Legend pe diverse bloguri, trebuie să fie o carte bună. Iar Portretul lui Dorian Gray sunt sigură că e o capodoperă. Eu acum citesc Exerciții de echilibru de Tudor Chirilă, pe care o recomand. ;)

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)