joi, 2 mai 2013

Recenzie : Anastasia The Dregg Chronicles de Dawn White

RECENIA:

Anastasia este trezita intr-o seara de tipete surorii ei. Aceasta cand se duce sa vada ce s-a intamplat este intampinata de o priveliste oribila. Patul surorii ei este plin de sange si un monstru se indreapta catre ea. In incercarea ei de a fugi, Anastasia este muscata de sora ei mai mare si isi lasa in urma familia impreuna cu monstrii, pentru a se salva.
Se intalnaeste cu un barbat numit Marshall care o duce intr-un carnaval abandonat. Acolo intalneste mai multi oameni speriati de infatisarea ei si observa ca bratul ei este de culoare albastra. Aceasta afla ca a fost muscata de o persoana infectata si acre mai mult ca sigur este moarta.

PAREREA MEA:

Am gasit aceatsa carte pe gratis pe Amazon si ma gandeam ca va fi o lectura placuta si infricosatoare in acelasi timp. Nu am mai citit de mult timp carti de groaza si coperta mi-a adus aminte de cartile Goosebumps pe care le iubeam cand eram mica (ceea ce imi aminteste sa ma duc pana la biblioteca sa imprumut una). Ideea este ca aveam asteptari din partea acestei...povesti? Nu o pot numi carte sau roman pentru ca nu este. Aplicatia Kindle nu-mi spune cate pagini are, dar mai mult de 15 pagini nu cred ca are. De aceea si recenzia este foarte mica. Deci un punct in minus pentru ca este scurta.
Povestea nu are introducere. Deloc! Ma asteptam ca dupa evenimentele din casa, care au fost descrise in cel mai oribil mod, (nu m-au speriat deloc, desi acesta era scopul lor) m-au facu sa imi doresc sa o termin mai repede. Ma gandeam ca pana la final totul va fi okay.
Trecand peste, nu iti dai seama prea bine cum se petrece actiunea pentru ca ii schimba cadrul foarte repede. Un minut ea iese din casa, apoi iese dintr-un autobuz (cum a ajuns acolo nu am inteles) si apoi se intalneste cu un tip Marshall care o ajuta. Mai adaugam si ca sufera diferite afectiuni datorita acelei muscaturi pe care nu vi le voi enumera din diferite motive.
Tema acestei...povesti nu am inteles-o. Probabil este vorba de zombi mutanti, probabil nu. Si mai am de adaugat ca aflam numele barbatului care a ajutat-o, Marshall, numele bunicutei care o ajuta la carnaval, Milly, dar numele ei, personajul principal, il aflam ultimul.
Un punctaj mai mic ca cel de acum nu cred ca va aexista.

Punctaj : 1/5

4 comentarii:

  1. Anonim14:58

    Pare a fi o carte de groaza. eu astept sa-mi iau carti de John Soul, care am auzit ca chiar scrie carti de groaza adevarate!

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa titlu si descriere as fi fost tentata sa spun ca este o carte buna si probabil mi-as fi achizitionat-o ca sa o citesc
    pacat ca nu e ceea ce pare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este carte publicata sau doar un fanfic , dupa cum arata nu prea pare publicata

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cum e cartea, dar coperta e interesanta :>

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)