vineri, 31 mai 2013

Carti de citit in iunie

Heeey! Ce mai faceti? Cum mai e scoala? Ati terminat cu tezele? Va pregatit pentru evalurari nationale/bac? Pentru cei ce o fac, va urez mult succes!
Am vazut aceasta idee pe youtube, la book vloggeri si m-am gandit sa o incerc si eu pentru ca mi se pare o idee buna. 
Despre ce este vorba? Pai foarte simplu! Dupa cum spune si titlul, fiecare persoana isi pregateste ce carti vrea sa citeasca urmatoarea luna, si astazi fiind 31 mai, ma gandeam ca este o zi potrivita pentru acest lucru. Cine doreste, poate face acest gen de post.
Este o idee buna pentru a ma organiza mai bine cu lectura. La finalul lunii voi mai face un post, cu tot ce am reusit sa citesc, si daca am reusit sa citesc tot ce mi-am propus. 

Incep cu cartile pe care inca nu le-am terminat, dar pe care vreau sa le termin.
1. Balul fetelor moarte (Vampirii din Morganville 2) de Rachel Caine - nu cred ca voi apuca sa o termin astazi, dar maine clar trebuie sa o termin :)
2. Perfect (Micutele Mincinoase 3) de Sara Shepard

Acestea sunt cele doua carti pe care le voi termina. Acum continui cu alte carti pe care le voi incepe.
1. Muzica Inimii de Jane Lovering
2.Anna Karenina de Lev Tolstoi ( eu am cartea pe doua volume, asa ca voi citi sigur primul volum, si poate daca voi putea, al doilea)
3. Portretul lui Dorian Grey de Oscar Wilde
4. Aleea Intunericului (Vampirii din Morganville 3) de Rachel Caine
5. Orasul Oaselor (Instrumente Mortale 1) de Cassandra Claire
6. Cartea care va fi pentru clubul nostru de lectura.
EDIT!: Am uitat sa adaug o carte :)
7. Block 24 de Evan Tyler

Nu stiu daca le voi citi in aceasta ordine. Luni ma duc din nou la biblioteca sa-mi iau ultimele doua carti din lista de mai sus, Aleea Intunericului si Orasul Oaselor.
Daca voi termina tot ceea ce am mentionat mai sus, voi mai citi al doilea volum din Anna Karenina si poate Jane Eyre de Charlotte Bronte.
Unele dintre cartile de mai sus sunt pentru lectura obligatorie pentru vara, si initial eu ma gandisem sa o termin de la inceput, dar apoi mi-am dat seama ca ar fi mai bine sa citesc din fiecare cate ceva. 
V-am lasat! Ma intorc la citit :)

6 comentarii:

  1. Eu sunt un haos total. Fie ca imi propun o lista de citit, tot citesc ce imi pica in mana, fara sa mai tin cont de nimic :)) Nu are rost sa fac o asemenea lista ;)) Sper sa reusesti sa citesti tot ce ti-ai propus :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am mai incercat asta pana acum si de obicei si mie mi se intampla la fel. Vreau totusi sa ma obisnuiesc si asa, putin mai organizata :)

      Ștergere
  2. eu fac de cateva luni o astfel de provocare asa ca nu e chiar noua in blogsfera

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am propus sa nu citesc nimic :)) pana termin cu bacul deci in iulie-august probabil ma apuc de lectura

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim15:24

    Ma chinui sa citesc Geniu pustiu de M.Eminescu(cae este o carte destul de grea), The almond tree(imi place foarte mult) si Piratica. Scuze ca scriu asa putine carti, dar am examene si trebuie sa ma apuc serios de invatat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai primit-o ?:) Eu nu ma pot considera mare fan al lui Eminescu. Inafara de poezii am mai citit Sarmanul Dionis. Si nu stiu daca pana la urma ma voi mai tine de lista asta, am fost azi la biblioteca si nu am gasit ce am vrut, asa ca am luat altceva :)
      Mult succes la examene!

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)