sâmbătă, 5 septembrie 2015

5 lucruri care imi plac sambata #3

Este din nou sâmbătă şi am revenit cu alte 5 lucruri de făcut astăzi sau în orice altă zi în care sunteţi liberi şi nu ştiţi ce să faceţi. *eu am tras cu ochiul de cateva ori la această rubrică săptămâna aceasta*. Postările  le gasiţi sub eticheta 5 things I love saturday ^^ Enjoy!


O să încep cu această melodie foarte veselă pe care am descoperit-o aseară şi m-a făcut să zâmbesc imediat, chiar şi azi dimineaţă, când mi-am amintit de ea am afişat un zâmbet uriaş. Recomand!

Acest desen adorăbilicios. Am găsit imaginea unei broscuţe şi am încercat să o fac şi eu, iar alături de ea mi-am pus mica colecţie de broscuţe şi mi se pare că arată foarte foarte simpatic, cu siguranţă lucrurile drăguţe îmi fac ziua de un milion de ori mai bună, mai ales când este vorba despre broscuţe <3

El este Otto şi este un Golden Retriver. Are foarte foarte multă energie şi este foarte jucăuş şi vrea atenţie de la oricine *şi cum nimeni nu-i rezinstă, primeşte toată atenţia din lume*. E un superdog şi mereu îmi face plăcere să mă joc cu el şi să-l alint ^^ ca bonus: este şi mega pufos <3


Scrabble, remi sau monopoly îmi fac mereu ziua mult mai bună, mai ales când joc cu prietenii sau cu familia. Chiar acum vin de la o repriză de remi cu fratele meu, pe care btw am câştigat-o yeeey. Vă recomand şi vouă să încercaţi, eu zic că vă va scoate instant din monotonie şi e şi un bun prilej de socializare.

Poza nu mi-a ieşit prea bine, dar este vorba de noul serial la care mă uit. Se numeşte The Newsroom şi este despre nişte oameni, jurnalişti, care încearcă să schimbe sistemul media, să îl îmbunătăţească şi să prezinte oamenilor adevărul, are multe intrigi şi e foarte cool, chiar acum mă duc să mai văd un episod ^^

Happy Saturday!

20 de comentarii:

  1. Chiar m-a inveselit melodia ^-^ iar catelul este cu adevarat super: super dragut, super ododo, super pufos :)) Nu stiam ca poti desena atat de bine :O Iubesc cum ti-a iesit broscuta :3 #hug

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca te-a inveselit >:D< Nu stiu sa desenez asa de bine :)) am avut modelul in fata si m-am ghidat dupa el, altfel nu mi-ar fi iesit deloc :D #hug

      Ștergere
  2. Mă bucur că „socializezi” cu fratele tău. E cam... foarte ciudat ce spun, dar există frați chiar și de vârste foarte apropiate care nu socializează... adică nu-și împart lucrurile, nu se suportă, se ceartă și se urăsc între ei. Și eu am o soră, după cum cred că știi, enervantă și pusă pe șotii și joacă, dar avantajul e că e atrasă de cărți și e și foarte drăguță și... amuzantă. Sper să fie la fel și la școală, pentru că anul ăsta trece în clasa I și trebuie să fie silitoare. Să nu mai vorbim că deja mă simt ca un tutore cu acte în regulă care are voie să o spioneze și să ceară învățătoarei păreri despre purtarea sa ! (mai ales că suntem la aceeași școală). Oh, și să vezi ce lauri o să primesc când va primi note bune ! „Sora ei mai mare are grijă de ea”. Desigur că nu fac asta doar pentru lauri, dar ziceam și eu, puțină admirație în plus nu strică, nu? :))
    E foarte furmos ce ai postat, cred că serialul e bun, câinele tău e foarte drăguț iar broscuța mi se pare awesome ! Și melodia îmi place mult, iar jocurile animă mereu viața mea, ți-am spus că am o „zână mică și rea și jucăușă” în casă, nu ? :)))))
    Că tot veni vorba de animale, eu de dimineață mă simt foarte... foarte rău. Adică, sunt stupefiată! Găsind pe FaceB. un video cu un animal (ok, e om dar se comporta la fel ca niște animale scăpate de la Zoo) și două drăgălășenii chinuite de ea. Am mers pe net și m-am documentat despre toate clipurile drăguțe și stupefierile la care sunt supuse animalele, și mă bucur că acum știu adevărul și că nu mai admir toate clipurile drăguțe. Dacă vrei să vezi video-ul, eu chiar l-am distribuit, dar... așa cum spuneam și în descriere, o să plângi sau dacă ai fi o persoană vulgară, ai înjura-o pe-aia de toți sfinții. Eu mă gândeam că în epoca medievală rugul era cea mai bună soluție, și acum ar fi.
    Cred că am aiurit prea mult, zi frumoasă în continuare și spor la lucruri drăguțe și lecturi frumoase ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratele meu e mai mare, e deja la facultate si nu sta acasa, numai in vacanta ce il mai prind si nu prea avem timp sa ne certam :)) Dar inainte era taraboi, mai ales ca am facut karate impreuna si aveam manusi de box si incepea sa ne luptam prin casa, era amuzant :)))
      Sunt sigura ca sora ta e o draguta, imi plac mult copilutii, sunt asa de simpatici si de micuti si asdfghj si sunt sigura ca o sa-ti placa sa fii sora mai mare un fel de superman numai pentru ea :)) Mult succes cu asta!
      M-as uita si eu la filmuletul de care-mi spui, dar nu prea vreau sa stric starea de sambata asta, imi plac animalutele si chiar plang daca vad ceva trist cu ele...
      Nu ai "prea" mult:)) Imi place sa citesc comentariile lungi si detaliate si dragute, iti multumesc mult, Simina, si te mai astept pe aici! #hug

      Ștergere
  3. Otto mi-a furat inima! <3 Eu mă îndrăgostesc mai uşor de pisici, dar nu mă mir de ce nimeni nu-i rezistă lui Otto. Şi broscuţa e aşa drăgălaşă, hhh, mă topesc.
    Şi eu mă joc remi şi monopoly cu fratele meu, doar că el câştigă mai mereu la monopoly, doar la remi mai am şi eu şanse (uneori).
    Sâmbătă frumoasă în continuare! :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt asa mare fana a pisicutelor, dar e posibil sa fie si din cauza faptului ca nu am avut niciodata una si mna, dar cand vad una pe strada tot ma opresc putin sa o mangai, mai ales daca este puiut ^^
      Si fratele meu castiga de obicei, dar de data asta am avut noroc. O repriza la noi are 3 jocuri si la primul joc a avut un avantaj de 200 de puncte :)) nici nu stiu cum am recuperat :))
      Sambata frumoasa si tie, Anster! Chiar sunt curioasa ce faci tu sambata, poate imi dai si cateva idei ^^ #hug

      Ștergere
  4. Foarte simpatică melodia, iar desenul e absolut superb. Nu știam că îți plac broscuțele, ai o colecție frumoasă. Probabil dacă am să văd figurine sau jucării cu broscuțe am să mă gândesc la tine. :)) Otto e ododorabil și minunat și atâââât de dulce!
    Și eu obișnuiesc să joc Monopoly cu sora mea mai micuță și, chiar dacă are 8 ani, reușește să mă pună în situații dificile uneori. :)) Are noroc mult la jocuri.

    Foarte simpatică postarea, weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place melodia, dupa cum am spus pe mine m-a facut sa zambesc imediat si chiar acum o ascult si ma dor obrajii de la atata zambit :))
      Daca vezi figurine cu broscute ar fi recomandat sa le iei si sa mi le trimiti prin posta :)) Zau :)) ti-as ramane vesnic indatorata :)) Le ador, sunt asa de frumusele si de simpatice si de si de <3
      Ma bucur ca-ti place de Otto, as fi fost socata daca spuneai ca nu iti place de el :)) ai fi fost prima persoana :))
      Nu stiam ca ai o surioara! Ce dragut, la jocul urmator sa ma chemi si pe mine, vin cu drag >:D<
      Weekend placut si tie >:D<

      Ștergere
  5. Melodia este asa de draguta, am si eu o pasiune pentru testoase obisnuiam sa imi cumpar cercei numai cu testoase, desenul tau este frumos. Iar Otto este un scump <3 asa de adorabil vai vai imi vine sa ti-l fur :)) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt dragute broscutele! Si eu ador jocul Remi!
    http://thesecretofcolors.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Heii, Diana. E foarte drăguță broscuța! :D
    Uite, aș fi bucuroasă să accepți "provocarea": http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2015/09/my-bucket-list.html
    Sunt curioasă cum ar arăta lista ta, pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ţi-a ieşit foarte bine desenul, iar câinele acela e aşa de fain. Eu nu am fost acasă sâmbăta trecută, motiv pentru care nu am putut face postarea. Sper ca sâmbăta aceasta să pot să o scriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti place si abia astept sa vad postarea ta! ^^

      Ștergere
  9. Cat de dragut e cainele tau, doamne si eu vreau un golden retriver, dar mama nu vrea sa imi ia inca, spune ca nu sunt responsabila *sad face*.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mai insisti la ea poate te lasa :)) Catelusii sunt foarte draguti si se merita sa ai unul ^^

      Ștergere
  10. ce frumos e catelul, si eu imi doresc de foarte mult timp un golden retriver. si eu trebuie sa fac o postare similara astazi. foarte frumos desenul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Goldenii sunt foarte afectuosi, iti recomand cu drag aceasta rasa ^^ Abia astept sa vad postarea ta!

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)