vineri, 19 iunie 2015

Sarbatorind vacanta cu un targ de carte


     Long time no see!
     Revenire in forta sau nu, sa stiti ca am fost plecata cu treburi "lecturicesti", cu care acum ca sunt gata ma pot lauda si voua. Ei bine, am fost ocupata cu un TARG DE CARTE. Da, da, ati auzit foarte bine, un targ de carte. M-am hotarat eu asa frumusel sa organizez un targ in scoala mea, ca tot vine vara si trebuiesc ceva carti noi in biblioteca.

     Acum, trecand la ceea ce voiam de fapt sa va spun, va anunt ca sunt foarte, foarte mandra ca am reusit sa organizez un targ de carte, nici nu va imaginati ce bucurie m-a navalit cand am vazut dragi colegi asezand carti pe masa spre vanzare si nu va puteti inchipui ce bucurie si mai mare m-a navalit cand am vazut alti dragi colegi venind si plimbandu-se printre standuri si cumparand cate o carte, doua. Va recomand sa incercati si voi candva sa faceti un targ. O sa intelegi ce spun eu aici. 
     La targ, am facut si o tombola frumoasa, cu premii in carti oferite de Editura Adenium, dragii de ei, mi-au sustinut cauza si, chiar daca i-am anuntat pe ultima suta de metri, mi-au trimis repejor un pachetel cu cateva cartulii pentru iubitorii de lectura. Cand m-am trezit cu cartile in mana nu ma putem gandi decat la cat de minunati pot fi oamenii astia! Pe langa carti am avut surpriza sa gasesc in pachetel si semne de carte tareee frumoase si cateva calendare cu O inima de broscuta. Am apucat sa rasfoiesc si eu putin cartile si cred ca actualii lor detinatori se vor bucura tare mult de ele. Ma bate gandul sa le comand si eu, dar tare greu e cu buzunarele goale, voi poate, mai norocosi ca mine, ati facut economii pana acum si va permiteti sa rasfoiti pagina lor si sa alegi o carte, doua, zece, ca toate-s bune si frumoase si nu te poti abtine sa nu apesi butonul de adaugat in cos...ca asa suntem toti iubitorii de lectura...nu ne oprim la una sau doua, noua ne trebuie mult material de "studiu". Am totusi si eu cateva carti de la Adenium, o recenzie o puteti gasi aici, si urmeaza sa citesc "Destin incarcerat", care-mi face de mult cu ochiul, dar timpul asta, bata-l vina...
     Pe langa Editura Adenium, si draga Editura Litera a dat dovada de solidaritate si de o inima mare, mare, mare, trimitand si ei un pachetel de carti, care nu a ajuns inca, dar va ajunge el curand. Voi face si atunci o postare cu dragele carti <3 pe care le pastrez pentru un alt eveniment, poate tot targ, cine stie ce idei imi mai vin pana in toamna.
     Eu va pup si va invit la urmatorul meu targ de carte! Pana atunci, nu uitati sa vizitati Editura Adenium si multumiti-le pentru bunatatea de care au dat dovada, cumparand o carticica frumoasa de la ei cu care sa va delectati pe timpul verii. 

5 comentarii:

  1. Anonim21:49

    Drăguţă iniţiativă! ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Târg de carte la școală, how cool is that? :3
    Felicitări pentru inițiativă și pentru efortul depus!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare foarte draguta aceasta idee! Nu cred ca m-as fi descurcat sa organizez un astfel de eveniment. Felicitari si succes cu urmatoarele targuri de carte! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai venit cu ceva cărți acasă! :D Pff, târguri sunt, bănuți și timp s-avem, în schimb! :))
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări pentru inițiativă! Am şi eu nevoie de aşa ceva la mine în şcoală.

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)