marți, 2 septembrie 2014

O POARTĂ DESCHISĂ SPRE LECTURĂ

Inteligenta nu mai e ce a fost si nu ma refer la nivelul de educatie, ci ma refer la modul in care este vazuta. Inainte cel inteligent conducea haita, era cel pe care se bazau toti si era privit bine, acum haita s-a transformat in turma si conducatorul in petrecaret. Daca bei, fumezi, te droghezi si dansezi pana la 4 noaptea in club esti deja cel mai bazat. Cei care citesc sunt priviti cu ochi rai si aratati cu degetul mai peste tot, acum iti este si frica sa deschizi cartea in clasa sau intr-un loc public de teama sa nu fii judecat. Lucrurile s-au schimbat, si nu s-au schimbat in bine.
Noroc ca mai exista persoane care se ridica si spun "Asa nu!". E greu sa supravietuiesti de unul singur intr-o lume bolnava, asa ca ne-am adunati mai multi, ce-i drept nu intr-un numar foarte mare, dar speram ca in timp isi vor mai gasi si altii curajul de a ne fi alaturi.
Totul a pornit de la Lissa si Sayuki, care au inffintat proiectul "Pagini cu suflet pentru fiecare". Sunt foarte bucuroasa sa fac parte din acest proiect pentru ca intr-un timp foarte scurt am ajuns sa descopar cateva persoane minunate, care pun suflet in tot ceea ce fac. Trebuie sa recunosc ca acest proiect imi cam mananca timpul, dar sunt atat de fericita cand ma gandesc ca am un scop pentru care sa lupt incat nici nu mai conteaza timpul.
La scurt timp de la infiintarea proiectului am aflat ca mai exista persoane implicate intr-un proiect foarte asemanator, numele proiectului este "O poarta deschis spre lectura", va rog sa apasati pe link si sa vedeti mai multe detalii, oamenii din spatele proiectului au depus mult efort si merita a fi sustinuti, daca iubiti lectura, va rog, cel putin dati un share acestor proiecte. 

6 comentarii:

  1. Bună Idee ,sunt total de acord cu tine .

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, nu am primit datele de la tine..Nu stiu ce s-a intamplat. Adresa este fairytaleingeras@gmail.com
    Fara diacritice exact cum am scris-o eu...Mai trimite-le o data, te rog mult!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ador proiectele de acest gen si respect persoanele care stau in spatele acestor proiecte. pacat ca nu am si eu blog...ma bate gandul sa-mi fac unul, dar din pacate n-as gasi foarte mult timp la dispozitie sa ma ocup de el asa cum mi-as dori

    RăspundețiȘtergere
  4. e tare frumoasa initiativa, pacat ca nu am destul timp la dispozitie ca m-as fi inscris si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. @ alexa poti face parte din campanie si fara sa detii un blog , trebuie doar sa iei legatura cu Lissa sau Sayuki , eu asa am inteles , sper ca nu ma insel

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)