joi, 11 septembrie 2014

18 Days Challenge

Hei! De aceasta data am venit la timp cu postarea pentru ziua de astazi.


Ziua 7: Personaje din carti/serii pe care ai vrea sa le intalnesti.

Aici am atat de muulte de enumerat incat nici nu stiu de unde sa incep. Ador personajele de care va voi vorbi, fie ca m-am indragostit de ele la propriu, fie ca pur si simplu au fost niste personaje absolut amuzante care nu m-au plictisit pe parcursul lecturii.


Domnul Darcy din Mandrie si Prejudecata de Jane Austin. Sincer, nu cred ca exista persoana care sa fi citit aceasta carte si care sa nu-l adore pe domnul Darcy. Am adorat fiecare moment in care si-a facut aparitia in carte, chiar daca aroganta sa uneori nu avea limite. Deci logic ca as vrea sa-l intalnesc.


Lucas din E usor sa te iubesc de Tamarra Webber. Logic ca as vrea sa-l intalnesc. Mie una mi-a placut foarte mult de el in carte si daca nu ma insel s-ar putea ca editura Epica sa scoata si cartea scrisa din perspectiva lui, carte care a fost publicata de autoare chiar prin primavara/vara asta. Si o vreau atat de muult!

Hassan din De 19 ori Katherin de John Green. Wow, nu aveam cum sa nu-l adaug. Hassan este cel care face toata cartea asta. A fost atat de amuzant, mi-au placut atat de mult comentariile sale incat radeam cu lacrimi. Cine si-ar dori sa nu-l intalneasca. Cred ca fiecare zi ar fi luminata de glumele sale.

Intunecatul alias Darkling din Regatul Umbrelor de Leigh Bardugo. Presupun ca ati realizat deja cat de obsedata sunt, nu? Si nu m-am uitat pe restul intrebarilor dar am asa o stranie impresie ca nu va fi ultima oara cand veti auzi de el :)) Nu cred ca trebuie sa adaug ceva aici. Adica, doar este Intunecatul. Noua mea obsesie din... ianuarie, parca?

6 comentarii:

  1. Hmm, vreau să citesc și eu E ușor să te iubesc, mi s-a părut mereu interesantă.
    Dintre alegerile tale îl știu doar pe Domnul Darcy, care este într-adevăr un personaj foarte atractiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau neaparat sa il "cunosc" si eu pe Intunecat
    ce imi doream inainte sa citesc trilogia, acum datorita tie ard de nerabdare sa pun mana pe primul volum

    RăspundețiȘtergere
  3. in afara de Lucas nu cunosc pe nimeni din lista ta insa cel pe care mi-as dori eu sa il intalnesc este Cam din Te astept ;3

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place Hassan din ''De 19 ori Katherine''. Sunt de acord cu tine,fara glumele sale, cartea nu ar mai fi fost aceeasi .

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaa!! Este oribil cand citesti ceva si nu stii despre ce este vorbaaa :))
    Trebuie sa citesc mai mult. Neaparat!

    La mine ar fi Jace. Mmmm, Jace Morgenstern! :))♥
    Cred ca si personajele din Nascuta la miezul noptii, ca Della si Derek. Cred ca in fiecare carte as gasi un personaj pe care l-as "lua acasa".

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim20:11

    Doamne, ai ales o grămadă depersonaje care-mi plac şi mie! Chiar aş vrea să-l întâlnesc pe Hassan, pentru că şi pe mine m-a făcut să râd pe parcursul întregii cărţi. Nu ştiu dacă aş vrea să-l văd pe Darcy, dar tot mi se pare un personaj inteligent şi calculat :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)