luni, 18 august 2014

Alegerea. 10 motive #2

Buna,
Pentru ca este luni si am promis ca voi posta 10 motive in fiecare saptamana in aceasta zi (asta in cazul in care nu apar cazuri extreme) am revenit cu acest gen de postare.
De aceasta data voi cauta/ va voi oferi 10 motive pentru a citi trilogia "Alegerea" de Kiera Cass. 
1. Lumea disopica este absolut minunata. Desi mi-as fi dorit ca autoarea sa fi insistat pe alocuri mai mult asupra acestui aspect am fost incantata de imaginea de ansamblu.

2. Autoarea preia lumea de basm si o transforma in realitate, poate unii dintre voi veti fi dezamagiti de lipsa originalitatii, dar Kiera reuseste cumva sa-ti distraga atentia de la acest cliseu si in final vei avea o lectura placuta :)

3. Triunghiul amoros uneori iti va da batai de cap, alteori iti va face lectura mult mai intensa, lucru care mi se pare grozav din moment ce ofera ceva "condiment".

4. Maxon. Vei crede ca il cunosti, ca-i stii urmatoarea miscare, dar chiar atunci te surprinde si pune asupra-si o aura misterioasa.

5. Personalitatea eroinei. Desi oscileaza de la volum la volum, in primul am putut gasi o adevarata eroina cu niste principii "beton" :)) (sorry for that one), in urmatorul volum se rataceste putin si-si pierde o parte din farmec, doar ca sa-si revina in volumul final. 

6. Moda. Stiu ca pare un argument superficial, mai ales pentru baieti, insa moda a facut lucrurile mult mai bune. Mereu mi-au placut rochiile din secolul trecut, care le ofereau domnitelor de la curte o aura atat de fermecatoare! Uneori imi doresc sa fi trait in acea lume, iar Kiera a reusit sa-mi dea putin din ea.

7. Romantism la orice pas. Daca esti iubitor de carti romantice atunci ai dat lovitura, dar nu lipseste nici
actiunea, chiar daca e mai putin intalnita decat romantismul.

8. O lectura usoara. Este foarte usor de citit, parca zbori printre pagini. E perfecta pentru o zi de vara sau orice alta zi :)

9. Momentele dintre America si Maxon. As putea sa spun ca au fost de bun gust. Nu au fost niciodata exagerat de romantice, as spune ca uneori au fost din contra, linistite, calme, relaxante.

10.  Nu pierzi nimic citind-o. Adevarul e ca nu am niciun argument 10, dar asa e, nu vei pierde absolut nimic. Numai in cazul in care esti genul care critica la orice pas (meah) si nu e in stare sa se bucure de o lectura linistita. (asta ca sa va provoc putin :p)


Postarea anterioara este despre Scrisoare de dragoste de Mihail Drumes si o puteti citi de aici

8 comentarii:

  1. VA invit la un concurs simpatic.
    CASTIGA O GEANTA HANDMADE sau unul dintre cele doua premii. Mai multe detalii pe link-ul de mai jos. MAI AVETI 2 ZILE in care va puteti inscrie.
    Acest concurs va rapeste cam 5 minute din timpul vostru, asa ca astept sa va inscrieti.!!
    Va multumesc!!!
    http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/concurs-cu-premii-de-suflet.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare ideea asta a ta de a scrie 10 motive!
    De când mi-am propus să citesc şi "Alegerea"! Trebuie să o fac cât mai curând.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit primul volum si nu pot spune ca m-a dat pe spate. (Stii tu ca am eu ceva cu cartile care nu prea au actiune). Totusi, cartea chiar mi-a placut. Chiar daca a fost construita cliseic, autoarea a stiut sa o construiasca cu tact si asta i-a dat un plus. Interesanta ideea ta, btw. Fa si cu Shatter me. Bine, oricum m-ai facut deja sa vreau sa o citesc, dar ceva motive in plus nu strica :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit si eu cartea, dar nu m-a impresionat, am sentimente contradictorii pentru aceasta carte.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  5. O, vai :)). Macar Mare Tranquillitatis e mai in fata. Ieii, abia astept sa vad cum ma convingi sa o citesc. Bine, oricum o sa o citesc, dar vreau sa vad motivele :)),

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place sa citesc acest gen de postare de pe blogul tau iar de aceasta data am citit cartea si pot spune ca merita sa fie citita si de altii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca-ti place si esti binevenita sa faci si tu acest gen de postare :)

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)