vineri, 18 iulie 2014

Summer Read-a-long TBR + grup pe facebook

Hey! M-am intors, de aceasta data cu TBR-ul meu pentru saptamana ce urmeaza. Trebuie sa mentionez ca am planuri destul de mari. In primul rand ma bucur ca exista destul de multe persoane interesate de acest maraton.

Sunt destul de multe, dar cateva dintre ele le-am ales doar in cazul in care le voi termina pe cele ce sunt pentru provocari.

Oceanul de la capatul aleii de Neil Gaiman indeplineste prima provocare (aceea de a citi o carte care are mai putin de 200 de pagini)

In puterea noptii de Dean Koontz indeplineste a doua provocare (aceea de a citi o carte cu peste 400 de pagini)

Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu indeplineste, evident, ultima provocare, cea de a citi un clasic. Am inceput cartea aceasta in timpul scolii si m-am oprit nu pentru ca nu imi placea, ci pentru ca eram intr-o perioada aglomerata. 

Chemarea cucului de Robert Galbraith indeplineste a treia provocare (de a citi o carte pe care dorim sa o citim de mult). Imi doream de ceva vreme sa citesc aceasta carte doar ca niciodata nu apucasem sa o cumpar sau sa o imprumut si de curand am castigat-o, asa ca trebuie sa o citesc.

De 19 ori Katherine de John Green si Alegerea de Kiera Cass le-am adaugat doar pentru cazul in care le termin pe primele patru. Nu stiu pe care dintre ele o voi citi in cazul in care se va intampla asa ceva. Poate imi puteti recomanda voi?

Si inca un lucru. Am facut un grup pe facebook deoarece am observat ca exista persoane interesate de acest maraton dar care nu au bloguri. Aici gasiti grupul daca sunteti interesati.


5 comentarii:

  1. Mi se pare un TBR ambițios, mult succes :D Cred că voi face și eu o astfel de postare zilele astea, ar fi prima dată, pentru că de obicei nu mă pot ține de liste, dar având în vedere că vreau să ating toate provocările, mai bine așa. Nu știu cât de mult mă voi ține de acea listă, dar eh, detalii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu prea ma descurc cu listele, doar ca mi-am propus ca macar de data asta sa-mi iasa tinand cont ca nu vreau sa pierd timpul hotarandu-ma ce carte vreau sa citesc. Plus, abia astept sa citesc cartile astea, cu greu ma abtin sa nu ma apuc acum de ele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei hei, si eu particip, o sa fie fun. ^.^

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu imi merge grupul :(

    RăspundețiȘtergere
  5. hei, grupul e inchis. ma gandeam sa ma alatur si eu la citit.
    nicoara

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)