vineri, 4 aprilie 2014

In pregatire la...

In ultima vreme am cam ramas in urma cu ultimele aparitii editoriale, si doar ce am observat ca sunt destul de multe carti atragatoare. Asa ca mi-am zis sa vi le prezint si voua, poate, poate va vor atrage si pe voi.



RAO


Avocatul strazii de John Grisham.



Când un tânăr avocat în plină ascensiune hotărăşte să devină apărătorul celor fără adăpost, se produce un cutremur de proporţii ăn prospera firmă la care lucrează, iar viaţa lui se va schimba radical. Cu logica sa implacabilă, Grisham, avocatul scriitor, va reuşi din nou să demonteze un întreg sistem pentru a-l reclădi altfel, spre deliciul milioanelor sale de cititori împătimiţi.






 Moarte in Arctica  de Clive Cussler



O posibilă descoperire capabilă să neutralizeze efectele încălzirii globale... o serie de morţi inexplicabile în Columbia Britanică... izbucnirea unor incidente internaţionale între Statele Unite şi unul dintre aliaţii săi de nădejde, care ameninţă să se transforme în război. Directorul NUMA, Dirk Pitt, şi copiii săi - Dirk Jr. şi Summer - ştiu că există o legătură între toate acestea, dar mai ştiu şi că au foarte puţin timp s-o descopere. Singurul lor indiciu ar putea fi misteriosul mineral despre care se crede că are legătură cu o expediţie legendară din secolul al XIX-lea. Dar nimeni nu a supravieţuit acelei misiuni. Iar dacă Pitt şi Al Giordano nu sunt atenţi, nu doar ei, ci întreaga omenire ar putea avea aceeaşi soartă...

Editura Trei


Jumatatea rea de Sally Green


JUMĂTATEA REA, primul volum al unei trilogii, este un thriller supranatural, o poveste despre înstrăinare, despre voinţa de a supravieţui a unui băiat căruia nu i se dă nici o şansă.
În zilele noastre, în Anglia, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii albi, care sunt buni; Vrăjitorii negri, care sunt răi; şi Nathan, în vârstă de şaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare albe şi al celui mai temut Vrăjitor Negru.
Ţinut captiv într-o cuşcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească şaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni el însuşi vrăjitor – iar dacă va greşi va muri.
Încercarea lui Nathan de a-şi găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supravieţuire, cu provocări la tot pasul şi în care binele şi răul se dovedesc mult mai complicate decât şi-ar fi imaginat.

Editura Epica



Care sunt cartile care v-au atras atentia din cele mentionate? Eu pot spune ca mi le doresc pe toate de la Rao si Trei, iar de la Epica Breakable este un must.

Un comentariu:

  1. Sunt fana John Grisham si pot spune ca de abia astept sa citesc Avocatul strazii. Mai am doar foarte putine ramase necitite :D Moarte in Africa imi aminteste de Steaua lui Strindberg, pare interesanta si captivanta. Cat despre Jumatate rea, ma cam streseaza titlul, dar descrierea e epica <3 Pe asta o sa o am in biblioteca indiferent de situatie :)) De la Epica, am citit Dare to you, si a fost draguta, putin mai lunga decat Destine la limita #1 :D Nu stiu daca neaparat as vrea sa o am, dar sunt curioasa legat de Slammed :>

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)