sâmbătă, 5 aprilie 2014

Currently reading & playing ;

Ciudat titlu, nu? Eiii, ce pot spune, vacanta se aproprie cu pasi repezi si eu ii cam simt mirosul (de fapt il cam simt de vreo luna de zile, dar detalii, detalii.). Tot ce imi doresc zilele astea este sa stau degeaba si sa ma uit pe geam cum ploua (intotdeauna mi-a placut ploaia). 

Momentan citesc Suffer the children de Craig Dilouie si pare destul de interesanta. Am citit cam vreo 30 de pagini din ea deci nu am ajuns inca la partea infricosatoare. Tot ce pot spune este ca actiunea este interesanta pana acum, desi este doar prezentarea personajelor. Daca vreti sa aflati mai multe lucruri despre aceasta carte, aveti aici link-ul de Goodreads.

Si in titlu mai scria si playing. Sunt intr-o faza horror, sa zic asa, si m-am apucat de un joc RPG numit Misao. Daca stau sa ma gandesc, jocul in sine nu este chiar asa de infricosator, doar ca ma exaspereaza muzica de fundal. Daca nu o ascult, nu am nici cea mai mica treaba, pot juca fara sa-mi fie frica, dar daca ascult.... ghhhhhh! 

Daca nu aveti ce face si vreti sa jucati un joc, jucati-l pe acesta. Nici nu necesita instalare. 

Ohhh, ohhh, si o noua obsesie muzicala este Calling all heart the Jessie J si Robin Thicke. Am descoperit-o pe VH1 si initial nu mi-a placut, dar cum in decursul unei dimineti, inainte de a pleca la liceu au dat-o de cateva ori, a inceput treptat sa-mi placa.


Ce mai cititi? Jucati ceva? De ce melodii sunteti "obsedati" mai nou?


2 comentarii:

  1. Ma sperie cartea aia. Si eu care ma gandeam sa ma apuc de ceva horror. Aa, nu. Mai bine nu. :D Iti astept parerea ta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim22:25

    Obsesia mea e American horror story :)) Îmi place la nebunie, cred că serialul ăsta mi-a mâncat timpul în ultimul timp. Sincer, acum citesc Hannibal care ar trebui să fie horror, dar am ajuns la jumătatea romanului şi am fost foarte plictisită în primele 200 de pagini. Probabil a fost faptul că am văzut mai întâi filmul :)) Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)