sâmbătă, 5 aprilie 2014

In curand la Editura Leda

Stiam eu ca am uitat sa mentionez o carte in postarea precedenta. Oricum, editura Leda ne mai pregateste o surpriza care se numeste „Iubire dincolo de timp” de Tamara Ireland Stone. Daca sunteti curiosi cu privire la aceasta carte, este o carte destul de apreciata.Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012.
Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.
Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. "Iubire dincolo de timp" de Tamara Ireland Stone deschide o serie care îi poartă numele şi care îi va fermeca pe toţi cei care adoră poveştile romantice.

“О poveste de dragoste unică, extraordinar de frumos scrisă...” – Melissa Marr, autoarea seriei The Wicked Lovely


“О iubire pasională, căreia până şi timpul i se supune... şi care îi va face pe cititori să le ţină pumnii celor doi îndrăgostiţi care se opun iar şi iar destinului.” – Publishers Weekly

"Misterele şi călătoriile în timp se împletesc cu romantismul în acest captivant roman de debut…" –Booklist

Denumită „un captivant roman de debut” de către Booklist şi „o poveste de iubire toridă, capabilă să facă timpul să i se supună” de către Publishers Weekly, romanul Iubire dincolo de timp a fost deja publicat în peste douăzeci de ţări, fiind lăudat pretutindeni.
Drepturile de ecranizare au fost deja achiziţionate de către CBS şi este posibil ca, în curând, filmul să devină o realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)