joi, 13 martie 2014

palavrageala & co ;

Si m-am intors cu "palavrageala" :))

Nu stiu de voi, dar eu inca de la finalul saptamanii trecute am o stare atat de minunata incat nici macar multitudinea de teme nu ma poate indispune, cel putin nu pentru mult :)

La finalul acestei luni, mai exact pe 28 este balul martisorului pe care il astept cu nerabdare. Parca as fi din nou in clasa a IX-a si as merge pentru prima data la bal :)) Mi-am exasperat colegele cu minunata mea rochie, asa cum m-au exasperat si ele pe mine. Suntem un trio de exceptie, ce pot spune. 


Si mi-am facut deja niste planuri pentru finalul anului scolar si pentru inceputul vacantei de vara. La mine in oras anul acest are loc a doua editie a festivalului Vin' la teatru. Timp de vreo 3 zile au loc peise de teatru puse in scena de absolventi ai Facultatii de Actorie (presupun, adica stiu ca au facut actoria, dar nu stiu exact numele institutului :)). Intrarea la aceste piese este libera si anul trecut au avut niste piese minunate! Oricum, m-am oferit impreuna cu alte cateva colege voluntar pentru acest eveniment si voi ajuta la... la ce, nu stiu exact. Oricum, mi-am zis ca va fi un lucru dragut asa ca nu strica sa ma bag si eu.


Si am o tona de vesti mari sa va dau, dar inca nu a sosit timpul :))

Si am mai mentionat cumva de bal? :)) 

Si scoala, cu scoala este chiar ok, adica am inceput super bine, sper sa o tin in continuare asa. Adica pana si la testele surpriza ma descurc, desi inainte la astfel de teste eram chiar surprinsa (ok, si acum sunt surprinsa de ele). Gen am dat saptamana trecut test surpriza la romana din Morometii si am luat 9. Sunt un geniu, ce pot spune :))

Oooo, ooo, ooo, si am disecat un ochi! Un ochi! Stiu ca am spus ca vreau sa devin medic legist, si in geenral n-am nimic cu alte parti ale corpului, dar ochii, ochii! Cand mi-a adus mama ochiul eram ceva de genu "Ewwww, eu nu pun mana pe asa ceva." dar in clasa chiar mi-a placut sa disec ochiul, oricat de ciudat si sadic ar suna :))

Voi? Cum mai e in general?

Va las si o melodie.

Ador melodia asta, o ascult non-stop! 

2 comentarii:

  1. Ai disecat un ochi?? Cat. de.Tare!! <3 Esti asa binedispusa ca imi vine sa fiu si eu binedispusa, desi nu prea am motive :)) Omg! Ador melodia <3 Pai, succes in continuare si la scoala si la evenimentele viitoare ;;) O sa fii o frumoasa la bal :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai disecat un ochi?! Doamne fer! Nu as face asa ceva in viata mea :)) Leapsa:http://paginimarcate.blogspot.ro/2014/03/leapsa-opuselor.html

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)