luni, 24 februarie 2014

din seria palavrageala;

M-am intors, din nou, cu ceva palavrageala. Probabil acesta este singurul post pe care il veti vedea pe aici in viitorul apropiat. De ce? Pentru ca pana in Saptamana altfel voi fi total ocupata. Nu, nu cu olimpiade, nu mi-am dat silinta chiar atat de tare si nu am trecut nici la engleza, nici la romana (la romana nici nu as fi vrut sa trec, singurul motiv pentru care am mers a fost pentru ca m-a cam obligat proful). Oricum, e tare, nu? Sunt la profil de real dar merg la olimpiade la materii de uman.


Anyway, revenind la subiect. De ce nu voi posta chestii noi, inafara de postari gen aceasta (si probabil recenzii)? Pentru ca pe langa teme si invatat trebuie sa invat coregrafii! Cred ca am mai spus asta intr-o postare anterioara. Si ma dor piciorusele mele :(( Sper ca va iesi bine, pentru ca eu una ma simt ca si cum as avea un peste in panataloni de fiecare data cand dansez :) 

Si, si, si abia astept finalul lunii marite, pentru ca este balul primaverii. Si mi-a placut anul trecut si vreau sa merg si anul acesta, si anul acesta mi-am propus sa merg la balurile altor licee :)

Aaaa, si inca ceva foarte amuzant. La psihologie profa ne-a spus ca nu ne va mai da teste. Pe noi astia de la real ne va mai lasa in pace si pentru a intelege lectiile mai bine vom face un gen de jocuri. Si astazi ne-a pus sa iesim in fata clasei si sa ii spunem unde ne vedem noi cam peste 15 ani. Si uitati cum a decurs "momentul" meu:

Eu: Paaaai, voi fi medic legist...
Profa: Aaaa, da? Dar vad ca foarte multi de la voi vor sa devina medici. Am la cine sa apelez.
Eu: Nu la mine, totusi.
Profa: Voi ajunge si la tine :))
Eu: Atunci va voi lasa o carte de vizita :))

Ma rog, si am mai spus si altceva pe acolo, doar ca nu mai era legat de cariera. 
Siii, cam atat! Ce noutati mai aveti? O duceti bine? Cei care sunteti a 8-a, 11-a si a 12-a ati inceput deja cu simularile? Daca da, cum sunt?:) Sunt destul de curioasa de simularile de bac :d

4 comentarii:

  1. Medic legist suna foarte bine. Mie mi-ar placea sa intru in armata, in State.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sabryy - Si eu vreau sa lucrez fie in State, fie in Marea Britanie. Oricum, vreau sa merg la facultate intr-o alta tara si probabil ca acolo voi ramane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim15:20

    Medic legist...ce mişto. Eu vreau să devin medic (chirurg) sau cercetător în domeniul chimiei/laborant.
    Mult succes cu visul tău. dacă nu mă înşel şi tu eşti tot la mate-info. Nu?
    Ei bine pe mine toată lumea mă întreabă de ce nu m-am dus la ştiinţe dacă vreau să devin medic -_- Devine enervant!

    RăspundețiȘtergere
  4. @yukiblack - Toata lumea ma face ciudata cand ma aude ca vreau sa devin medic legist :)) Doar un numar mic de persoane nu m-a facut ciudata pana acum :)) Si chirurgia ma fanscineaza, si ianinte oscilam intre chirurgie si medicina legista.
    Dap, mate-info, mai exact intensiv informatica. Inainte nu-mi placea doar ca acum sunt fericita ca noi nu avem optionale (pt ca am fi facut romana mai mult ca sigur, si nu-mi doresc sa am mai multe ore de romana tinand cont ce profesor am)
    Stiuu, este enervant, dar incerc am cam inceput sa ma obisnuiesc.
    Merci si mult succes si tie >:D<

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)