miercuri, 28 august 2013

Pretty Little Liars summer finale review

SPOILERS! Daca nu ati vazut ultimul episod, nu cititi!


Ultimul episod din PLL chiar a fost extraordinar. Atat de multe lucruri s-au intamplat incat imi i-a putin sa realizez ce am inteles si ce nu am inteles. Aflam ca Ali este in viata (acum avem certitudinea ca ea etse in viata si nu doar idei bazate pe anumite momente de aproape inconstienta a fetelor) si ca aceasta incearca incontinuu sa le arate indicii catre adevaratl "A", care mai intelegem si ca este un barbat.

Dar nu pot sa cred un lucru. Nu pot sa cred ca Ezra este "A". Desi acest lucru dezleaga anumite lucruri (pe care vi le voi spune mai jos) ma si incurca. Ce anume ma incurca? Faptul ca atat de usor ni s-a arata faptul ca Ezra este "A". Si da, sincer, mi se pare ca ni s-a dezvaluit usor acest lucru. Ma asteptam la cu totul altceva. Stiu ca dupa patru sezoane nu ar trebui sa spun ca a fost dezvaluit "usor" adevaratul "A", insa parca doar vor sa ne incurce mai tare, sa ne faca sa credem ca el este "A" cand de fapt este cu totul altcineva.

Acum sa va explic de ce cred ca ar dezlega anumite mistere. Alison stia dinainte ca tatal Ariei era impreuna cu eleva lui (parca asta era in serial si nu in carte, sper sa nu le confund). Alison era impreuna cu un tip mai mare. De unde altundeva ar fi putut Alison sa stie de aceasta relatie a tatalui Ariei decat de la prietenul ei care nu este nimeni altul decat Ezra. Asta este doar o teorie in zac ca Ezra chiar este "A", lucru de care inca ma indoiesc!

Ati vazut ultimul episod? Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)