marți, 20 august 2013

I'm back + Vorbarie

Heeey! M-am intors. Stiu ca am spus ca voi veni la sfarsitul acestei saptamani, insa nu am mai plecat undeva pentru ca persoanele pe care trebuia sa le vizitam vin zilele acestea. Asa ca sunt acasa :)
Vacanta a fost frumoasa, am stat la plaja, m-am plimbat, am dormit si am citit. Ok, recunosc ca nu am citit atat de mult pe cat am sperat. De obicei cand ajungeam in camera de hotel adormeam pentru ca eram prea obosita, si pe plaja batea prea mult soarele pentru a ma putea concentra pe citit.

Ati vazut trailer-ul pentru VA? Sa fiu sincera nu stiu la ce sa am astept de la VA. Trailer-ul nu mi-a lasat o impresie prea placuta. Nu ma duce cu gandul la un film cu vampiri, facut dupa una dintre cele mai cunoscute serii la nivel international. Ma duce cu gandul la povestea unei tipe populare dintr-un liceu si dramele ei zilnice. Siiiincer. Nu exagerez. Chiar nu mi-a palcut!
Totusi, sper sa iasa bine.

Si acum sa vorbim putin despre Lgened. Daaa. Ce credeati? Ca daca am lipsit o saptamana ati scapat de acest subiect? Naaaaaah, v-ati inselat :)
Eram intr-o zi pe plaja si butonam telefonul (gasisem si eu putin WiFi si asteptam ca ai mei sa se intoarca din lunga lor plimbare) si nu stiu cum am reusit sa dau peste doua articole legate de Legend. In primul este un interviu cu autoarea care mi-a stricat ziua si pe care nu recomand sa-l cititi daca nu ati citit nici macar Legend, ce sa mai zic de Prodigy. Si al doilea m-a mai inveselit putin (dar foarte putin) pentru ca erau primele doua capitole din Challenge.

Voi ce ati mai facut saptamana aceasta? Voi mai intra si eu pe cateva bloguri. Cel mai probabil maine pentru ca acum imi este prea somn si mi-e ca adorm pe tastatura :)

3 comentarii:

  1. Bine ai revenit scumpo! :* Mda... si pe mine m-a dezamagit trailer-ul. Plus ca Lissa nu arata a Lissa. :| E clar ca ala de a ales casting-ul n-a citit Academia Vampirilor sau poate are o "perceptie" gresita. Plusa ca de ce tre' sa fie asa de in "plin-plan" Lissa. Eu credeam ca Rose ar fi trebuit. Ma rog.. Ce stiu ei. =)) Hmm. N-am citit Legend. Sincer nici n-am auzit de ea. E draguta??
    Pupici. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai fact curioasa in legatura cu acel interviu...
    Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lissa - Stiu, Lissa este foarte mult in prim-plan, insa filmul se numeste Blood Sisters, deci le are in vedere pe amandoua. Legend este suuuuper! Citeste-o! :d

    Multumesc, este bine sa fiu acasa :))

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)