marți, 9 iulie 2013

Maraton de citit : Ziua 2


Stiu, stiu, stiu. Nu am updatat ziua 1, insa nu prea am ce updata tinand cont ca ieri mi-a fost rau toata ziua si nu am citit nimic >.<
Plus de saptamana trecuta am intrat intr-un fel de "reading slump" si abia de azi incep sa-mi revin incetul cu incetul.

Pagini citite: 208
Pagini citite in total: 208
Carti terminate: 1 (Tristeti de Sucub)

Azi am terminat Tristeti de sucub, mai aveam 174 de pagini, iar apoi in loc sa ma apuc sa termin Carrie, m-am apucat de Remembrance de  Michelle Madow.

Tristeti de sucub mi-a placut. Recunosc sa inceputul, de fapt primele 200 si ceva de pagini nu prea mi-au placut, doar ultimele 80 de pagini au fost interesante. Multe lucruri in cartea asta au fost in plus. Oricum, voi reveni cel tarziu saptamana viitoare cu recenzia. 
Despre Remembrance nu stiu ce sa spun, am citit doar 34 de pagini. Mi-am dorit de mult timp sa o citesc si acum ca o am nu m-am putut abtine. Descrierea ei este inetersanta si vreau sa vad cum decurge actiunea. Sper ca maine cel tarziu sa o termin.

Voi ce ati citit? :)

2 comentarii:

  1. Pai in prima zi am citit "Magie" si 100 si ceva de pagini din "Lupta celor noua" si azi , ma rog ieri :)) am terminat "Lupta celor noua" si am inceput " suflete damnate" din care am citit 230 de pagini :D si azi planuiesc sa o termin .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pardon am vrut sa spun "Aripi" nu magie :))

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)