miercuri, 17 iulie 2013

Leapsa #3: Coperti colorate

Heey! Am primit de la Sabrina o leapsa foarte interesanta si cu care m-am cam "ciondanit" putin pentru ca mi-a luat ceva sa gasesc chiar tot ce era in lista aceea si cred ca am mai tras eu putin pe aici, pe 'colo pentru a se potrivi cat de cat :)

Oricum, sa incepem :)

1. Gaseste o carte cu apa pe coperta.
2. Gaseste o carte cu albastru pe coperta.
Pentru coperta cu apa - Divergent. Undeva, acolo jos, mie mi se pare ca este putina apa, poate niste balti, nu-mi dau soama foarte bune, dar tot exista putina apa. Pe cuvant!
Pentru coperta albastra am ales The Impossibility of Tomorrow care nu este in totalitate albastra, dar era cea mai la indemna,a si desi Divergent este albastra, am vrut sa aleg alta :)

1. Gaseste o carte cu foc pe coperta.
2. Gaseste o carte cu rosu pe coperta.
Pentru coperta cu foc am ales Vrajitor si Vrajitoare, care desi nu se vede bine in poza, are putine zgarieturi pe coperta - rezultatul unui imprumut urat, ceea ce imi aminteste de ce nu imprumut carti. Oricum, revenind la coperta in sine, aici nu pot spune ca ceva nu se potriveste, are foc :)
Pentru coperta rosie am ales Between Two Thorns care este destul de rosie dupa parerea mea :) Si adooor coperta asta, nu-i asa ca este frumoasa? :)

1. Gaseste o carte cu ceva legat de pamant/natura pe coperta.
2. Gaseste o carte cu verde pe coperta.
Pentru coperta cu pamantul am ales Casa tunetului - o carte absolut geniala, o recomand :) - care are un copac :) Cred ca ma voi apuca sa o recitesc curand
Pentru coperta verde am ales Insurgent, care mergea si pentru varianta cu pamantul.

1. Gaseste o carte cu vant pe coperta.
2. Gaseste o carte cu alb pe coperta.  
Pentru coperta cu vant am ales Dezvaluiri de sucub. Daca aveti cartea sau ati vazut coperta mai de aproape, puteti observa ca bate vantul prin parul modelului. :)
Pentru coperta alba am ales Incredibil. Facem abstractie de la rochia albastra a modelului.

Bonus: Gaseste o carte cu albastru, rosu, verde si galben pe coperta!
Pentru coperta bonus am ales primul volum din Ashelys (stiu, nu prea a iesit bine aceasta poza). Exista galben si verde in fundal (sa zicem ca este verde:) ) si costumul albastru al modelului si pantalonii albi ai modelului, si bluza aceea rosie cu pete alba a modelului. :)

Dau mai departe aceasta leapsa urmatoarelor persoane :


5 comentarii:

  1. Anonim11:44

    Imi place foarte mult leapsa primita :) Nu stiu cand voi putea sa o realizez pe blogusorul meu (nu am aparat foto, doar un Orange Pasadena-care nu scoate pozele prea clar) si presupun ca nu pot lua pozele de pe net. Nu?
    Feliciatri de leapsa, ti-a iesit foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @yukiblack - poti sa pui si poze de pe internet atata vreme cat sunt ale cartilor pe care le ai in biblioteca :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru nominalizare! Cărțile alese se potrivesc foarte bine cu tematica. Voi posta și eu leapșa într-una din aceste zile. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc , ma apuc si eu de leapsa acum :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei :D Mulțumesc pentru leapșă, mă pregătesc să o fac :D :*

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)