luni, 3 iunie 2013

Club de lectura: Alegerea cartii

Din moment ce am vazut ca nu s-au ma schimbat cu nimic voturile la alegerea temei, m-am hotarat sa creez poll-ul cu alegrea cartii. Mai jos aveti lista temelor, in ordinea voturilor.

Fantasy - 8 voturi
Romance - 5 voturi
Crime - 2 voturi
Clasic - 2 voturi
Paranormal - 2 voturi
SF -1 vot
Thriller - 0 voturi

Deoarece doar doua persoane au lasat lista cu carti, si am spus sa avem 3-4 teme, voi adauga si Clasic si Paranorma pentru ca sunt singurele dintre cele trei categorii cu doua voturi care are cateva optiuni.
Lista cartilor pe care le-ati sugerat voi pentru temele pe care le vom avea.

Fantasy: Ingerul Mecanic si Printul Mecanic(Dispozitive Infernale)
Romance: E usor sa te iubesc si Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere, Extemporal la dirigentie,Liceenii 1,ambele de George Sovu, Muzica Inimii
Paranormal: Paranormal si Supranatural
Clasic :Maestrul si Margareta-Bulgakov,Quinta sparta-Pavel Corut.

Cum va decurge totul. 
Voi lasa acest poll pana, sa zicem pe datade 17 iunie, si cartile cu cele mai multe voturi vor fi cele pe care le vom citi. Vor fi in jur de 3-4 carti, maxim. Fiecare isi va alege una. 
Pana atunci, aveti voie sa alegeti maxim 3 carti din lista de mai jos si aceste carti trebuie sa fie din genuri diferite.
Vreau totusi sa stiu un lucru. Toti cei care doresc sa participe la acest club de lectura sa lase un comentariu la aceasta postare.


Ce carti vrei sa citesti?
  
pollcode.com free polls 

2 comentarii:

  1. Am votat!ma bucur ca ati pus in lista si cartile spuse de mine.chiar ma bucur:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim14:32

    Eu particip sigur, insa stau cam prost cu banii in perioada asta si nu stiu cand pot da urmatoarea comanda. Mult succes la clubul de lectura!

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)