miercuri, 29 mai 2013

Recenzie : Uneori, sub clar de luna de Heather Davis

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse...

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
Austin reuşeşte să se strecoare la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, Shelby realizează că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină...

Recenzia:

Shelby, care acum este eleva sa Academia Steinfelder, o ingrozitoara scoala, se simte despartita si urata de lumea din afara. Se simte tradata de tatal ei care a trimis-o intr-un astfel de loc si mai ales ii este atat dor de Austin, cat este si suparata pe el pentru ca tanarul nu a mai luat legatura cu ea de la intoarcerea din tabara.
La scurt timp ea il vede intr-o reviste imrpeuna cu o alta tanara iar ea devine suspicioasa.
Nu mult timp dupa acest incident, Shelby primeste diferite semne cum ca Austin ar fi pe urmele ei, incercand sa o gaseasca. Dar ea nu stie multe lucruri, cum ar fi ca Academia Steinfelder nu este doar o simpla scoala si ca cel care locuia initial in castelul acesta era mult mai mult decat o simpla persoana cu diferite temeri.
Dar mai ales ea afla ca nu va mai fi niciodata normala.

Parerea mea:

M-a dezamagit. Da, exact asa. Ma asteptam la ceva mai interesant, la mai multa actiune. M-am asteptat degeaba. M-am apucat sa o citesc vineri pentru ca am avut doar o ora jumatate de scoala (banchetul celor din clasa a doisprezecea, profesorii plecati, ore scurte) si m-am intanit mai devreme cu cateva colege si una dintre ele avea cartea asta asa ca am rugat-o sa mi-o imprumute si mie pentru o ora sa o citesc, neavand ce face.
Toata actiunea adevarata incepe cu poza din revista respectiva. Shelby devine geloasa - aici ii cam dau dreptate- si deodata apar semnele ca Austin este prin apropiere, un mesaj semnat A, un desen facut in stilul sau. Mai apar si semne ca ea va deveni cu mult mai apropiata de el decat spera, aici va las sa va ganditi singure, desi nu cred ca este tare greu.
Momentele dintre cei doi mi s-au parut putin cam prea siropoase, prea mult i-a spus Austin lui Shelby "iubire". Oarecum imi amintea de Klaus - doar atunci cand ii spunea "iubire".



Punctaj :
2/5



Un comentariu:

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)