marți, 21 mai 2013

Precomanda SULEYMAN MAGNIFICUL SI SULTANA HURREM. Dragoste şi moarte la Istanbul de Erhan Afyoncu

Lider de audiență, anunând în fața televizoarelor peste două milioane de telespectatori simultan, urmărit cu sufletul la gură, născând pasiuni care au dus până la divorțuri, serialul Suleyman Magnificul a cucerit România, alături de numeroase alte țări.

A venit vremea să cunoaștem și adevărul istoric, cu nimic mai puțin spectaculos decât biografia romanțată oferită de serial. O putem face acum grație primei cărți publicate în România despre fascinantul personaj și iubita lui.

Încercând să răspundă interesului genenral pentru acest subiect, Editura Corint a avut inițiativa lăudabilă să publice recenta lucrare a profesorului Erhan Afyoncu, Suleyman Magnificul și sultana Hurrem. Dragoste și moarte la Istanbul. Istoricul turc, unul dintre cei mai reputați specialiști în doemeniu, și-a gândit și structurat lucrarea în două părți: una consacrată lui Suleyman și cealaltă lui Hurren.

Imperiul Otoman, cu un trecut excepțional și cu personalitățile de anvergură internațională, trebuie cunoscut și înțeles la adevărata sa valoare. Povestea lui Suleyman și a lui Huuren face parte din acest trecut. Prin urmare, îndemn publicul cititor la o lectură pe cât de utilă, pe atât de incitantă.

Prof. univ. dr. Călin Felezeu, Președintele Consiliului Științific al Institutului de Turcologie și Studii Central Asiatice.

Traducerea cărții îi aparține lui Leila Unal, formatul este de 13×20 cm, coperta broșată, iar cartea va avea 224 de pagini.

Prețul redus cu 25% ajunge la 18, 68 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)