marți, 28 mai 2013

In my mail #5

Heey! Ce mai faceti? Eu tocmai imi faceam putina ordine in carti si m-am gandit sa va arat ce noutati mai am prin biblioteca. Asa ca fara sa o mai lungim:
PS: Scuzati claritatea imaginilor, insa m-am gandit sa incerc un program de ditare online si am salvat pozele cu numele originalelor si nu am mai avut chef sa fac din nou poze.


De pe Elefant.ro mi-am cumparat Micutele Mincinoase atunci cand au fost mega reducerile de Paste. Recenzia primului volum o gasiti aici si a volumului doi, aici. Momentan citesc volumul trei, Perfect si ma chinui cu el de ceva vreme. 

Cu revista Libertatea pentru femei mi-am cumparat Muzica Inimii si sper sa ma apuc sa o citesc curand iar de pe un blog Tumblr am castigat The Impossibility of Tomorrow. Este de fapt al doilea volum dintr-o serie, care este de fapt un ARC (Advance Reader Copy). Cartea aceasta urmeaza sa apara in iunie-iulie. Eu am participat pentru alta carte in concursul respectiv si m-am trezit cu aceasta. Totusi, am auzit lucruri destul de bune despre prima carte si planuiesc sa mi-o comand de pe Book Depository. Mai trebuie sa-i conving pe ai mei mai intai :)


De pe blogul Carti Alese am castigat Sarutul Mortii si Dezvaluiri de Sucub. Cred ca vara asta ma voi duce destul de des pe la biblioteca pentru a citi primele volume din ambele serii :)

Si o poza de grup:


Destul de multe fata de ultima data si intr-un timp relativ scurt. Ma gandesc sa incerc si eu o chestie, sa postez o data pe luna in aceasta rubrica, mai exact la inceputul lunii, cartile primite in luna anterioara. Asa nu vor fi multe :)

Si inca doua carti pe care le-am imprumutat astazi de la biblioteca.


Este vorba despre Balul Fetelor Moarte, al doilea volum din seria Vampirii din Morganville si Nascuta la miezul noptii. Nu aveam in plan sa dau azi o tura pana la biblioteca, insa pentru ca am scapat mai devreme (presimt ca asa va fi toata saptamana - ii iubesc pe cei care termina saptamana asta :d) si pentru ca era si in drumul meu m-am gandit sa dau o tura. 
Acum imi planific sa termin volumul trei din Micutele Mincinoase si sa termin si cartile de la biblioteca pana saptamana viitoare pentru a mai lua si altele. Erau atatea titluri ca nici nu stiam ce vreau sa citesc :)

5 comentarii:

  1. Wow, se strâng foarte repede. Îți doresc spor la citit. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. O grămadă de minunății! Spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim14:22

    Ce carti superbe. Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Cartea ta va ajunge cel tarziu luni :)

      Ștergere
  4. Lectură plăcută ! :)
    mi se pare foarte frumoasă cartea câștigată, The Impossibility of Tomorrow, păcat că ai nevoie și de celelalte volume !

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)