luni, 1 aprilie 2013

Anime #2

Credeati ca am uitat de aceasta rubrica? 
...
Da...am uitat. De fapt nu am uitat, ci mai degraba in ultimele luni nu prea m-am mai uitat la animeuri, ci la seriale :)
Oricum, astazi va voi prezenta animeul Kamisama Hajimemashita - stiu, nici eu nu pot pronunta chestia aia, desi vreau sa invat japoneza. 


Nanami Momozono is alone and homeless after her dad skips town to evade his gambling debts and the debt collectors kick her out of her apartment. So when a man she's just saved from a dog offers her his home, she jumps at the opportunity. But it turns out that his place is a shrine, and Nanami has unwittingly taken over his job as a local deity!

Nanami has all kinda of new responsibilities she doesn't understand, dangers she's unaware of, and a cranky ex-familiar who's... actually pretty hot. What's a new-fledged godling to do?

La fel ca primul anime pe care vi l-am prezentat, acesta are 13 episoade. Insa exista o diferenta (sau mai multe itre cele doua). In timp ce primul anime are la baza intreaga relatie a celor doua personaje, acesta are foarte mutla comedie. In primul este vorba de o dragoste reciproca, in timp ce in acesta este vorba de o dragoste venita din partea unei singure persoane, care abia mai tarziu va avea raspuns.

Chiar a fost amuzant, am ras cu lacrimi la toate intamplarile personajelor, si mai ales la relatia dintre Nanami, o tanara liceana, si Tomoe, un demon vulpe si cel de care se indragosteste (tipul cu urechi din imagine). In timp ce Nanami este draguta cu el (nu mereu) el o face de ras, intr-un mod amuzant pentru spectatori.

Va mai anunt ca si acesta anime are manga.

Va las mai jos si cateva AMV-uri (Anime Music Video) cu acest anime.









9 comentarii:

  1. Pare drăguț ^^ .
    la ce seriale mă uitam eu ? La Bokura Ga Ita <3 ! Îl adoram , și acum îl ador dar în ultima vreme nu prea m-am mai uitat la anime-uri, doar seriale.
    Aaaa. Și Lovely Complex :)) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:43

      Oh da Lovely Complex e foarte fain. Am vazut cateva episode, dar acum nu mai am timp :( Ma bucur ca am mai gasit pe cineva dependent de anime-uri.

      Ștergere
    2. He,he...Nici eu nu l-am văzut complet dar da, îmi plăcea mult ._. mai ales că și eu sunt înaltă și ... :))

      Ștergere
  2. Mie una nu prea mi-au placut anime-urile . Fiecare cu gusturile sale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine să fim diferiți! :D

      Ștergere
    2. Ar fi tare aiurea daca am fi toti a fel :)

      Ștergere
    3. Anonim09:45

      Neah, nu ma incanta ideea asta.

      Ștergere
  3. Anonim09:41

    Uuuu, pe mine m-ai captat cu anime-ul asta. In general ma uit la cele fantasy, dar si asta pare destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le prefer pe cele amuzante, când eram mică mă uitam la un anime cu un o fată de la circ ... hm.. :-?? . Oricum, sunt drăguțe și mi-au intrat la suflețel . ;))

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)