marți, 8 ianuarie 2013

YA Books tunr into Awesome Movies!

Ciudat titlu, I know.
Ma uitam pe internet si am vazut cateva carti ce urmeaza sa fie ecranizate. Unele le stiti, pe altele poate nu, insa m-am gandit sa fac o lista cu filmele pe care le astept.

Divergent. Presupun ca v-am exasperat cu aceasta carte insa sunt extrem de curioasa de cum va iesi filmul, sau ma rog, filmele. Totusi vom avea de asteptat pana in 2014 sa-l vedem si presupun ca pana atunci voi termina de lecturat si ultima carte, asta daca va aparea si la noi pana la aparitia filmului.

Academia Vampirilor. Sunt nerabdatoare sa vad si acest film deoarece prima carte mi-a placut foarte mult, la fel si a doua. Inca n-am ajuns sa o citesc pe a treia. Din cate am auzit, s-ar putea ca anul acesta sa ne bucuram de el, insa ma cam indoiesc deoarece abia acum cateva saptamani au gasit un director si un scenarist. 

Maximum Ride. Yep, si aceasta carte va fi ecranizata. Nu pot spune cine stie ce despre carte deoarece inca nu am citit-o. Despre film pot spune ca va aparea in 2014. Deci fani ai acestei carti, pregatiti-va!

 Casa Noptii. Si aceasta serie va aparea pe marile ecrane si ma bucur! Chiar daca am citit doar prima carte, chiar sunt nerabdatoare sa vad filmul ce va aparea anul acesta.

Uratii. Din cate am inteles si aceasta serie va aparea anul acesta. Nu pot spune multe despre aceasta deoarece nu am citit nici o carte.

Instrumente mortale. Cred ca toti stim ca aceasta serie va aparea si ea in curand si dupa trailer-ul pe care l-am vazut pana acum pare un film promitator. Din nou, nu am citit cartile, insa sper sa reusesc in viitorul apropiat.

Un comentariu:

  1. Abia astept sa apara Divergent, sunt foarte curioasa in privinta personajelor.
    Nu stiam ca se ecranizeaza Maximum Ride si Uratii, dar abia astept. Uratii se afla printre cartile mele preferate :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)