marți, 23 iunie 2015

Tag #10: The Disney Song Book

Acesta este un tag, logic, imi era dor sa fac unul, asa ca am fost foarte bucuroasa sa vad ca fetele de pe Dreams Have Wings s-au gandit si la acest blogulet ^_^ Va multumesc, fetelor, este un tag foarte dragut :)

1. Part of Your World (Mica Sirena). Ce lume dintr-o carte te-ar putea schimba pentru ca tu sa faci parte din ea?
O carte care sa ma faca sa vreau sa fac parte din ea trebuie sa fie cu siguranta o distopie si eu cred ca "Alegerea" e cartea potrivita deoarece avem parte de o lume parca desprinsa din poveste (sa nu mai spun ca merge perfect cu tema tagului de astazi)
2. Let It Go (Regatul de Gheata). Ce carte nu ai vrut sa o termini pentru ca ai iubit-o asa de mult?
Au fost destul de multe carti pe care am regretat ca le-am terminat, dar cred ca unul dintre cele mai bune exemple este cartea "Spulbera-ma", mai ales ca la noi nu sunt aparute si urmatoarele volume si ramasesem in suspans.
3. Beauty and the Beast (Frumoasa si Bestia). Ce carte crezi ca nu va fi uitata?
Asta e o intrebare dificila, uit destul de multe carti, dar cred ca "Mare Tranquillitatis" nu o voi uita niciodata, vara asta intentionez sa o citesc pentru a patra oara :D

4. So This is Love (Cenusareasa). La ce carte ai ezitat, dar ai sfarsit prin a o iubi?
Cred ca am ezitat la foarte multe carti, dar acum imi vine in minte doar "Orase de hartie", care s-a dovedit a fi o carte pe placul meu :)
5. Friend Like Me (Aladdin). Ce personaj ai vrea sa-ti fie cel mai bun prieten?
Stiu muulte personaje grozave care as vrea sa-mi fie prieteni si ca sa nu ma repet, o sa-l aleg pe Tarver din "Cioburi de stele", care este un baiat foarte dragut si chipes si politicos si curajos si destept si capabil de sacrificii pentru persoanele iubite <3
6. Reflection (Mulan). Ce carte ti-a schimbat modul de a gandi?
E foarte greu sa ma decid, pentru ca nicio carte nu imi schimba in mod radical modul de a gandi, si multe ma infulenteaza doar pentru moment. dar cred ca voi alege "Stolen" deoarece stiu ca m-a intrigat foarte mult dupa ce am citit-o si am ramas inca cu idea ca niciodata. nimic nu e ceea ce pare si oamenii sunt foarte complicati...
7. Colors of the Wind (Pocahontas). Cui ii dai mai departe acest tag?
O sa enumer cateva bloguri pe care le am in minte acum: Walking on letters, Romance of pages, Miruneli si Everything and anything. Pe langa aceste bloguri, oricine doreste poate prelua tagul, numai sa mentionati sursa :)
Le multumesc inca o data fetelor de pe blogul Dreams Have Wings ^_^

5 comentarii:

  1. Yey :3 Ma bucur ca ai facut tag-ul. Chiar acum am terminat de citit Orase de hartie si doamne cat iubesc sa-l urasc pe JG :)) Nu stiu inca ce parere am despre carte, dar stiu ca mi-a placut! :)) -Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20:28

    Thankies de tag, l-am făcut aici http://miruneli.blogspot.ro/2015/06/disney-songs-book-tag.html :3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faine raspunsurile! :)
    Am facut si eu tag-ul si mi s-a parut putin dificil sa aleg intre atatea carti. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place că am aflat de nenumărate cărți. Sincer, n-am citit niciuna de mai sus, însă este timp.
    De altfel, am văzut că nu ne sincronizăm în gusturi, dar asta nu înseamnă că nu citim cărți bune, evident! :))
    Mult succes și, părerea mea, ar trebui să existe mai des asemenea TAG-uri: reușim să ne cunoaștem mai bine, noi, bloggerii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alegerea chiar e ca o carte cu zâne. Puțin cam prea mult, după mine. A fost okay, dar nu m-a dat pe spate, cu toate că m-aş fi aşteptat să o facă la cât de lăudată a fost prin afară.
    Tarver e o alegere înțeleaptă de cel mai bun prieten, dar eu îl iau pe Ron. Sunt sigură că aş râde nonstop cu el.

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)