miercuri, 10 septembrie 2014

18 Days Book Challenge

Heei. Aparent ieri am uitat sa postez asa ca astazi voi veni cu doua raspunsuri intr-o postare :)


Ziua 5: Cartea fantasy favorita
Ziua 6: Cartea distopica favorita 

Tinand cont ca am o carte care imi face cu ochiul inca de cand am primit-o, dar de care nu ma pot apuca inca, mentionez ca este Regatul umbrelor. Din nou :) Pur si simplu mi-a placut mult povestea din prima carte, premiza cu care a inceput, dar si lumea in care se petrece actiunea. Mai ales ca are harta! O cartece are o harta este foarte buna pentru ca iti faci o idee de ansamblu.
Am mai mentionat ca Regatul furtunilor imi sopteste in fiecare minut al zilei "Citeste-ma!"?


Pentru ziua de astazi voi vorbi nu despre o carte, ci despre doua (nu pot mentiona din pacate intreaga serie).
Este vorba despre Legend si Prodigy, primele doua volume ale trilogiei Legend de Marie Lu. Aceasta trilogie nu a fost tradusa la noi, desi era vorba sa fie tradusa la un moment dat de Leda. Cartile lui Marie Lu sunt precum niste filme. Chiar nu glumesc cand spun ca parca as fi vazut un film in timp ce citeam cartile astea! Trebuie sa ma apuc si de ultima carte cat mai curand. 



9 comentarii:

  1. cat de tare ma oftic ca nu mi-am luat si eu volumele scrise de Marie Lu de la targul de carte care a avut loc in iunie !! din pacate, Leda si-a cam uitat promisiunile si nici macar nu mai continua anumite serii incepute, ce sa mai spun de publicarea altora..


    Andd D., am o intrebare, distopia Jocurile foamei ai citit-o?? e super tare, preferata mea de pana acum dintre cele aparute in Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am ce comenta despre Leda. Nu este vina lor ca nu pot publica volumele asa cum o faceau odata. Pentru a putea publica anumite carti au nevoie de vanzare si cum oamenii din ziua de azi prefera sa citeasca respectivele carti pe internet, normal ca raman multe volume tiparite necumparate si astfel ei ies in pierdere.

    Trebuie sa recunosc ca nu am citit Jocurile Foamei, tocmai de aceea nici la filme nu m-am uitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat de Legend. Suna bine. Majoritatea cartilor pe care le "vezi" ca pe filme sunt usor de citit si au succes cel mai mare.
    Regatul umbrelor e pus pe Lista Kilometrica de ceva timp. Sper ca-l citesc cat mai repede.
    Pupici ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andd D., da, ai si tu dreptate in ceea ce priveste editura Leda. eu persoanal prefer sa-mi cumpar cartile, nu pot sa citesc de pe internet pentru ca nu vreau sa-mi stric vederea, si mi se pare si foarte inconfortabil.

    iti recomand cu caldura Seria Jocurile foamei, cartile sunt absolut superbe, iar filmele sunt realizate foarte bine (mai putin prima parte, dar daca si-au revenit pe parcurs e bine :D)

    RăspundețiȘtergere
  5. E putin si vina lor ca publica o gramada de prostii pe care nu le cumpara nimeni si raman cu ele .

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu vreau sa citesc regatul umbrelor. Am facut rost de ea si abia astept sa o citesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ana Maria Iacob Strungaru, lectura placuta si sa ne spui si noua cum ti s-a parut cartea. eu vreau sa o citesc de foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ana Maria , sa te bucuri de ea, lectura placuta

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc ! :) O sa va spun dupa ce o incep si dupa ce o termin

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)