miercuri, 5 martie 2014

Top 5 Wednesday

Buna, buna, copilasi! Cum o mai duceti? Astazi, in ziua in care cei din clasa a XI-a si a XII-a au simulare la matematica si istorie (daca nu ma insel) - btw, baftaaa!, desi cred ca daca sunteti acum aici, ati terminat - eu sunt aici pentru a va prezenta Top 5 Wednesday din aceasta saptamana. Tema este top filme pe care le vrem facute dupa carti.

Asa astazi sunt aici si va voi prezenta ce carti mi-as dori eu sa fie ecranizate. Daca ar fi dupa mine, as vrea sa fie si ecranizate bine, nu doar niste filme care nu urmeaza cartea sau care au niste actori care nu au nici o treaba cu personajele din carte.

5. Fortele raului absolut de Kelley Armstrong. Stiu, este o intreaga trilogie, insa am adorat-o de la primul si pana la ultimul cuvant. Aventurile lui Chloe alaturi de Simon si Derek si tot ce s-a mai intamplat. Cred ca voi reciti curand aceste carti pentru ca imi este tare dor de lumea creata de Kelley Armstrong.




4. Vampirii din Morganville de Rachel Caine. Cine nu si-ar dori sa vada aceste carti ecranizate, sa fim seriosi acum. Adica sunt pline de actiune, umor si chiar si putin romantism (putin!). 
Si daca asta nu v-a convins, paaaai, Myrnin! Cine nu-l place? Omul ala, pardon, vampirul ala, este mult prea amuzant.
Zic si eu :)

3. Into the deep de Lauryn April. Ador cartea asta! Este absolut minunata, si grozava, si draguta, si bine scrisa! Mi-as dori tare mult sa vad un film facut dupa aceasta carte.

2. E usor sa te iubesc de Tammara Webber. Mai trebuie sa explic de ce? Si da, stiu ca am mai mentionat aceasta carte si in postarea trecuta, dar... :)

1. Legend de Marie Lu. Goooooooood, Goooood, cartea asta cartile astea au fost facute sa fie ecranizate. Sincer, sunt genul acela de carti pe care ti le imaginez atat de bine incat ai impresia ca vezi un film. Sunt absolut bestiale cartile din seria asta. Nu am terminat-o inca (seria), incerc sa citesc si ultima carte, desi nu vreau sa termin "socotelile" cu lumea lui Marie Lu.

Un comentariu:

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)