sâmbătă, 5 octombrie 2013

Vorbarie de weekend #1

Hey, hey, hey! Este sambata iar eu una nu am postat nimic in decursul acestei saptamani si nici nu am fost activa in vreun mod pe blog. Ce rezulta din ceea ce am spus? Ca sunt un mincinoasa incurabila si ca nu m-am tinut de cuvant atunci cand am spus ca voi incerca sa fiu mai activa pe blog. 

Adica, nu sunt neaparat mincinoasa, pentru ca de incercat, am incercat. Doar ca nu am vrut sa fac diferite postari in care sa spun ce mai puteti precomanda si alte chestii din astea pentru ca scopul principal al acestul blog nu este acela de a face reclama (nici macar nu incerc sa fac reclama in vreun fel) ci acela de a-mi expune ideile si tot ce imi mai trece mie prin cap. Vedeti destule reclame si la televizor, nu cred ca vreti sa mai vedeti si pe aici. Adica probabil voi face in curand o postare cu niste carti absolut geniale care am vazut ca urmeaza sa apara la editura Trei, dar asta doar pentru ca sunt extrem de entuziasmata de aparitia lor.

Oricum, cum a fost sapatamana voastra? A mea a fost ciudata. Adica am fost racita (nu ca nu as mai fi si acum) si momentan am luat o scurta pauza de la temele mele "minunate". Peste cateva ore urmeaza sa plec u o colega la festival. Avem festival in oras, ca naaa, ne respectam :> Vineri am avut opt ore. Opt ore! Vineri! Dar macar profesoara de informatica ne-a ascultat mie si colegei mele rugile si ne-a mutat grupa noastra luni si marti si cealalta grupa miercuri si vineri. Am o profesoara de informatica absolut minunata!

Acuuuum, dupa cum probabil stiti sau nu, eu de la mijlocul verii am fost intr-un reading slump. Stiti, acel oribil moment al vietii cand pur si simplu nu aveti chef sa citit nimic. Adica am citit cateva carti in acest timp si desi am citit Legend, care mi-a placut extrem de mult, tot nu m-a salvat de la acel reading slump.Si vreti sa stiti ceva? Tocmai am scapat de el. Exact cand urmeaza sa primesc multe carti de citit pentur scoala. Nu-mi putea trece mai repede. Ugghhhh. Macar mi-a trecut totusi. 

Si astazi am terminat The Transfer care este absolut geniala.Scurta, dar geniala. Pentru ca etse vorba despre Four. Four! Vin mai pe seara cu recenzia :)

Ooo, si va prezint biroul meu in momentul de fata.

Avem aici tema la info, la engleza, ceva fizica, si manualul de franceza. Caietul este probabil ceva mai ascuns. Daaaaa, teme! "Ce dor mi-a fost de ele"! Ugghh!

Cum a fost saptamana voastra? Ce noutati mai aveti?

4 comentarii:

  1. Si eu mai am teme de facut :(
    Sunt intr-un semi-reading-slump....
    Si ma bucur ca ai mai postat <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim17:46

    Ce-s cu functiile alea la info?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim21:27

    Uf..cam aşa arată biroul meu, numai că este cu caietul de mate şi română :))) Săptămâna a fost destul de obositoare, a fost de adaptare cu colegii cei noi şi a fost plină de teme; deja avem pagini la mate şi română..plus că nici la engleză şi fizică nu scăpăm :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florin, este tema la info pentru grupa, ne-a spus profa sa cautam functiile respective pe net.

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)