joi, 26 septembrie 2013

In my mail #8

Hei! Hei! Hei! Stiu ca nu am prea fost activa pe blog in ultima vreme, scuuuuze! Doar ca ... ok, nu am prea multe motive. Scoala nu reprezinta principalul motiv pentur care nu am fost eu pe aici asa de mult ca inainte. Nu mi-a ocupat chiar atat de mult din timp, inca. Doar ca... nu prea m-am simtit eu in stare sa scriu. Voi incerca sa imi mai revin, pentur ca oricum am atatea lucruri de zis! Doar ca mi-e prea lene sa stau sa scriu :))

Revenind la post, am adunat cateva carti pe parcursul acestei luni si a lunii trecute, doar ca nu extraordinar de multe si asta pentru ca incerc sa nu cheltui chiar asa de mult. Momentan :)


Am cumparat :
Insomnia de Charlie Huston - am gasit-o in Carrefour la uimitorul pret de 4 lei si nu am putut rata ocazia. Trist este ca nu mai aveau titluri care sa ma intereseze asa de tare incat sa-mi mai iau si altele.
In puterea noptii de Dean Koontz - mi-am luat-o cand am fost la mare. Am mai citit o singura carte de Dean Koontz pana acum si aceasta este Casa Tunetului care mi-a placut enooorm (am citit-o acum cativa ani si vreau sa o recitesc in curand). Asa ca m-am gandit sa mai citesc si alte carti scrise de el.

La schimb:
Doua adevaruri si o minciuna de Sara Shepard - am primit-o la schimb de la yukiblack. Nu ma dau neaparat in cant dupa seria asta, doar ca sunt curioasa.


Pentru recenzie :
Anatomy of a boyfriend si Anatomy of a single girl de  Daria Snadowsky. 
High Witch de Mona Hanna.

Castigata : 
House of Secrets de  Chris Columbus & Ned Vizzini.

Si, binetinteles, poza de grup aferenta,

Dar stati! Mai e!

Cartea de care sunt incantata ca am cumparat-o (si pe care nu am vrut sa o pun in primul set pentru ca merita sa fie in lumina reflectoarelor de una singura) este... *tobele, va rog*


The Transfer de Veronica Roth! Yaaaay! Inca nu am apucat sa o citesc toata, insa abia astept sa o teeeermin. Foooooour! Fooooour!

Ok, acum am terminat :)
Voi ce v-ati mai cumparat/ati mai primit?

4 comentarii:

  1. Uau! Sunt geloasa pentru Transfer :D iar Insomnia mi se pare interesanta :) Sa ai spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozave achiziţii! Spor la citit! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim23:21

    Cat imi plac rubricile astea:-) . Eu am strans luna asta si luna trecuta
    E usor sa te iubesc, Sub aceeasi stea, Cand esti vrajitoare, Predestinati, Privilegiul, cartile de la gazeta ale rodicai ojog brasoveanu, magaxinul de sinucideri, amanda se marita, daynight, ingeri si demoni, codul lui davinci, simbolul pierdut, fortareata digitala, conspiratia , labirintul de kate mosse si colectionarul de istorie eluzabeth k. Si Dex-ul editia noua daca se pune:-) :-) , insa intentionez sa imi mai cumpar cateva titluri noi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim23:23

    Aaa si azi Th bone season:-)

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)