duminică, 4 august 2013

Boys, boys, boys

eCe mai faceti? Eu una stau, si incerc sa-mi gasesc ceva de facut pentru ca mor de plictiseala, dar in acelasi timp parca nu am chef de nimic asa ca ma uit la un anime :)
Oricum, ma gandeam sa va prezint lista mea de boys obsession :) Stiu, stiu, un post random, dar simt ca parca vreau sa mai eliberez blogul acesta putin. Iubesc cartile, normal, dar totusi blogul acesta a fost facut nu numai datorita faptului ca imi plac cartile, dar si pentru ca vreau sa mai scriu diferite lucruri care ma reprezinta. Si ca orice adolescenta, am cativa actori/cantareti care imi plac foarte mult si despre care as vorbi ore in sir. Si cum mi-am zapacit prietenele destul, ma gandeam ca este randul vostru :) In plus, planuiesc sa mai fac astfel de posturi din cand in cand.

Danny O'Donoghue

Este solistul trupe The Script, una din trupele mele preferate. Are o voce fantastica si niste melodii de exceptie. Si este asa de draguuuuuuut! Din pacate nu a jucat in niciun film. Mi-ar fi placut sa-l vad intr-un film, probabil o comedie. Voi?









Thomas Dekker

Probabil il stiti daca ati vazut serialul The Secret Circle. Acolo l-a jucat pe Adam. Am mai vazut doua filme cu el, A nightmare on Elm Street si From Within. Imi place la el faptul ca are acea combinatie dupa care eu una mor, ochi albastri si par castaniu inchis/nregru negru! - tot apas pe r inaintea lui e! Am mai vazut cteva filme in care a jucat, dar nu mi s-au parut interesante.









Danila Kozlovsky

Ok, precum multi, am aflat despre Danila abia cand s-a prezentat cast-ul filmului Academia Vampirilor. Dar imi place foarte mult de el, este un adevarat Dimitri. Cei care l-au ales au fost foarte inspirati ca un rus sa joace rolul lui Dimitri. Pentru ca nu mi l-as putea vedea pe Dimitri fara accent rusesc!
Am cautat cateva filme in care a jucat. Nu ma intereseaza ca sunt in ruseste (ma rog, sa le gasesc si cu subtitrare totusi) pentru ca tipul pare mult prea grozav, am vazut cateva interviuri cu el (in rusa) si este mult prea genial (nu ca am inteles ceva). Acum regret atat de tare ca nu am vrut sa iau lectii de rusa cand mi-a spus tata. Am un motiv in plus sa vreau sa iau acum:)
Totusi, intr-un interviu de la o emisiune, prezentatorul l-a pus sa vorbeasca in engleza, si oh god, n-am mai auzit pe nimeni vorbind atat de bine engleza!

Ryan Guzman

Daca va uitati la Pretty Little Liars si sunteti la zi, atunci stiti cine este. Daca nu, puteti citi in continuare pentru ca nu va spoilaresc.
Dupa cum am mentionat, tipul joaca in PLL si desi nu-l apare destul de des, mie imi place personajul lui. Initial credeam ca este acelasi actor care l-a jucat pe Garrett Reynolds. Deci am stat si am vizionat acelasi episod pentru a-mi da seama daca este sau nu acelasi actor.
Dar este dragut, nu?








Louis Tomlinson

Nu aruncati cu nimic in mine, bine! Nu sunt eu fana One Direction, dar spre deosebire de alte persoane recunosc ca ascult aaaa, cred ca doua trei melodii. What makes you beautiful (desi am auzit-o de atatea ori incat nu prea pot spune ca-mi mai place atat de mult), Kiss you si I wish (care este chiar draguta). Parca mai era totusi una. One thing! Ok, deci sunt patru medolii. Macar recunosc ca ascult cateva melodii, spre deosebire de alte persoane care spun ca nu ar asculta melodiile lor pentru nimic si acasa au toate albumele pe calculator (am dat un exemplu). 
Oricum, revenind la Louis, are un zambet absolut adorabil si niste ochi superbi! Vreau si eu ochii aia!



Gata! De fapt are fi mai multi, dar ei au fost primii la care m-am gandit. Ce actori/catareti va plac?



3 comentarii:

  1. mie mi-a plăcut Louis când era mai... inocent. Acum a crescut și nu-mi mai place. DAR DA AM FOST OBSEDATĂ DE EL ȘI AM ZIS-O.
    mie îmi plac Nathan Sykes, Chace Crawford - puțin George Shelley și cam atât.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mișto listă. Boys =p~ Din fericire pentru mine o simplă listă nu îmi poate crea noi obsesii :)) Îmi place de Dylan O Brien, și de Adam Levine, și de Alexander Skarsgard. Mhî. Și de Robert Downey Jr :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Dylan O'Brien, Daniel Sharman (mda, Teen Wolf obsession) si mai sunt dar nu imi amintesc acum

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)