miercuri, 17 iulie 2013

Concurs de fidelitate

Okay, deschid un nou concurs de fidelitate, unde de aceasta data vor exista doi castigatori. Premiile sunt mai multe seturi de carti electronice. Si imi inchipui ca nu sunt multi amatori stiind ca pun la bataie doar carti electronice, insa sunt niste carti cunoscute si minunate, care au fost laudate destul de multa vreme.
Am planificat acest concurs de ceva vreme, dar m-am gandit ca trebuie sa aveti niste premii pe masura, asa ca a durat ceva.

Premiile sunt urmatoarele :

Premiul I

La alegere dintre urmatoarele serii :


Volumele 9-12 din seria Vampirii din Morganville. M-am gandit ca daca tot a aparut curand la noi volumul 8, s-ar putea sa fie persoane interesante in continuarea seriei, chiar daca este doar in format electronic. Eu una sunt.

sau


Volumele 5-8 din Micutele Mincinoase. Din nou, m-am gandit ca multe persoane care au citit pana acum primele 4 volume isi doresc sa citeasca si continuarea, asa ca s-ar putea sa va placa acest pachet.

sau


Aceast pachet este format din carti care nu au aparut la noi. Mai exact, seria Legend, cu primele doua volume si o mini carte numita Life before Legend, care cred ca va inchipuiti si voi ce inseamna :) Pentru a egala acest pachet cu celelalte am adauga si cartea The Selection.

Atentie! Primul castigator alege dintre UN premiu din cele prezentate mai sus.

Premiul doi :


Cartea The Selection si cartea Anna dressed in blood. Doua carti absolut minunate pe care abia astept si eu sa le citesc. 

Daca vi se par interesante premiile si doriti pana la urma sa participati, tot ce trebuie sa faceti este sa cititi regulile de mai jos.

REGULI:
-comentariul trebuie sa aibe legaturi cu postarea, sa aibe mai mult de trei-patru cuvinte si nu trebuie sa fie ceva de genul "da, imi place" sau "foarte frumos"; 
-nu exista un numar maxim de comentarii la postare, dar trebuie sa lasati un singur comentariu si apoi daca doriti sa raspundeti altora care au comentat;
-spre deosebire de ultima data, acum comentati doar in perioada 17 iulie-17 august;
-lasati un comentariu la aceasta postare daca vreti sa participati; puteti lasa comentariu la aceasta postare pana in ultima zi a concursului, daca nu ati comentat si ati comentat, atunci nu veti fi luat in calcul pentru participarea la concurs;


OFF-POST:
Nu voi putea posta zilele acestea castigatorul la concursul abia incheiat din motive personale. Probabil pe saptamana viitoare vom afla cine este norocosul castigator.


2 comentarii:

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)