marți, 18 iunie 2013

Anime #3

Heei! Tocmai mi-am reamintit de aceasta rubrica. Tinand cont ca in ultima vreme nu m-am uitat la nimic altceva decat seriale si filme, nici nu stiam ce as putea sa va prezint aici. Deoarece in primele doua postari v-am prezentat niste anime-uri ceva mai dragute si happy, acum va voi prezenta un anime catalogat horror.

Acesta va aparea pe data de 24 iulie, va avea 4 episoade si se numeste Corpse Party

Aceasta este imaginea celui de anul trecut. Vara trecuta a fost lansat Corpse Party: Missing Footage. Desi nu avea decat in jur de 12 minute, tot a fost relativ infricosator (cel putin inceputul).
Dar vorbim despre cel de anul acesta care este (cel putin asa cred) o continuare. Se numeste Corpse Party: Tortured Souls. Atat cel de vara trecuta, cat si cel de anul acesta sta la baza unui joc cu acelasi nume. 
Este vorba despre un grup de adolescenti normali (nu asa incepe totul?) care merg la liceu. Deoarece o colega se va mita, ei doresc sa ramana prieteni "pe vecie" si fac un ritual care ii transporta intr-o scoala elementara foarte veche (loceul lor a fost contruit peste acea scoala). Totusi, spre marele lor ghinion, ei nu sunt impreuna deoarece scoala respective are diferite universuri paralele. Astfel, ei se intalnesc acolo cu diferite fantome care le pun vietile in pericol si nu se stie daca toti vor iesi de acolo in viata.

Stiu, rezumatul meu nu este foarte bun. Dar m-am uitat anul trecut pe youtube la un tip care juca acest joc (nu l-am jucat eu! cred ca muream acolo daca incercam) si parea destul de infricosator pentru grafica pe care o avea. Daca doriti sa vedeti si voi jocul respectiv, imi puteti spune si va voi da link-ul :)

Atentie: Daca urmeaza intocmai modul jocului, atunci asteptati-va la destul de mult sange si destul de multe tipete.

3 comentarii:

  1. Anonim12:23

    Interesant...ma intreb daca gasesc o carte de manga la fel pe net.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20:17

    Hei...de unde pot descărca anime-uri gratis cu sub în română sau în engleză? Mă poţi ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca a aparut cu subtitrare, eu m-am uitat fara subtitrare doar pentru ca urma in mare replicile jocului pe care le stia, deci in mare stiam despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)