sâmbătă, 13 aprilie 2013

Show Alert!

Sateam si mai cautam niste seriale mai interesante si am dat peste unul chiar fantastic! Se numeste Once Upon A Time. Va voi spune pe larg ce se intamplat.


Actiunea se deruleaza in doua dimesniuni (cel putin in primul episod, abia l-am terminat, hehe). Mai intai dimesniunea basmelor, iar apoi dimensiunea noastra.
La nunta Frumoasei ca Zapada apare mama sa, reginea cea rea care ii anunta pe cei doi miri ca ea va pune un blestem oribil pe capul tuturor. Acestia incep sa se pregateasca pentru ceea ce va urma. Cei doi afla ca fiica lor nenascuta este cheia catre scapare. Astfel, acestia fac tot posibilul sa o salveze pe micuta Emma, urmand ca mai apoi sa astepte a 28-a aniversare pentru a fi din nou totul frumos.
In dimensiunea noastra, Emma primeste de ziua ei un musafir nepoftit, si anume fiul sau in varsta de 10 ani pe care l-a abandonat. Acesta o pune sa se intoarca acasa, spunandu-i ca toate basmele sunt reale si ca ea este cea care ii poate salva. Ajunsa in Storybroke (parca asta era numele orasului), Emma il duce pe Henry la mama sa adoptiva, regina cea rea. 
Pentru a afla daca Emma va ramane in oras sau nu, tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti serialul.


Cred ca este un serial destul de dragut si este o schimbare bine venita de la serialele cu vampiri sau cu criminali sau cu medici pe care le urmaresc eu de obicei. 








4 comentarii:

  1. Este foarte tare serialul.Sunt la sezonul 2 şi nu mă pot oprii din vizionat:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de acest serial,dar inca n-am inceput sa il urmaresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim15:20

    Imi place combinatia asta ciudata intre bine-rau si real-fantastic. Cred ca serialul are asta din plin :)

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)