vineri, 5 aprilie 2013

Palavrageala

Heeei, ce mai faceti? Eu fac absolut genial! Tocmai am terminat de citit Forever my girl si sunt pur si simplu mult prea fericita. Cartea a fost bestiala! Am ramas fara cuvinte. Voi posta recenzia acestei carti luni, in doua postari. Veti afla de ce.Nu mai soun nimic altceva. Acum trebuie sa ma apuc de My everything care mai mult ca sigur trebuie sa fie la fel de geniala, daca nu si mai si!

Imaginati-va ca eu asa sunt acum dupa aceasta lectura! :))

Sii, mai am putin si termin si primul volum din Vampirii din Morganville! God, si cartea asta a fost pana acum super-ultra geniala (presupun ca ati observat ca folosesc acest cuvant foarte des, ce pot spune, ma defineste, hehe). Il iubesc pe Shane!!! Acum sunt sigura ca trebuie sa citesc si al doilea volum.

Oricum, inafara de asta stau si mai ascult muzica, ma uit pe geam (nu ca as vedea ceva avand in vedere ca e seara, hehe) si caut ce carti as mai outea citi. Pe la sfarsitul saptamanii viitoare trebuie sa citesc si pentru liceu, dar mai aman putin, n-am mai apucats a citesc carti pe care le am de ceva vreme si acum incerc sa imi reintru in mana.
Off, abia astept varaaaaaaa!

Voi ce mai ziceti? Ce ati mai facut? 

4 comentarii:

  1. Yay !
    Și eu trebuie sa termin „Valentine” de Adriana Trigiani :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma chinui cu Semnul de mult , nu ca nu-mi place cartea da pur si simplu nu stiu ce am avut saptamana asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a luat ceva sa citesc primele capitole pentru ca mi s-ar parut plictisitoare, dar intrand cu adevarat in actiunea cartii nu m-am putut opri din citit.
      Si stiu cum este, si eu am momente cand nu vreau sa citesc, nu vreau sa ma uit la un serial.

      Ștergere
    2. Nu ca nu vreau dar pur si simplu nu stiu n-am chef . Citesc 5 min si maiintru hai sa vad ce mai zice lumea pe bloguri , dupaia incepe aia la tv, perina aia nu sta bine trebuie s-o pun la loc

      Ștergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)