luni, 28 ianuarie 2013

Anime #1

Yup, anime. In caz ca nu stiti, anime inseamna desen animat in japoneza. Presupun ca toti v-ati uitat pana acum la macar unul, fie ca stiti, fie ca nu. Ei bine, va voi da eu cateva exemple de animeuri cunoscute. Sailor Moon, Dragon Ball, Yu-Gi-Oh, Naruto, Inuyasha, etc, etc. 
De Sailor Moon presupun ca ati auzit multi. Tin minte ca iubeam acest anime cand eram mica. Ma rog, pe acea vreme nici nu auzisem de anime, eu stiam doar desene animate :d Aveam o groaza de chestii cu personajele din Sailor Moon, papusi, carti de colorat, le aveam chiar si pe tricouri. Daaa, acum totusi nu-mi mai plac. Nici nu vreau sa le vad :))

Oricum, ma gandeam sa creez doua noi rubrici care nu stiu cat de updatate vor fi. Una dedicata anime-urilor, ca aceasta de fata, si una dedicata manga-urilor. O voi crea si pe aceea curand, probabil la mijlocul saptamanii.

Deci, in aceasta seara voi vorbi despre Sukitte Ii na yo.

Mei Tachibana has spent her 16 years without a boyfriend or friends. One day, she injures the most popular boy in school, Yamato Kurosawa, due to a misunderstanding. For some reason though, it seems that he takes a liking to her and one-sidedly claims that they're friends. Furthermore, he not only protects Mei from a stalker, but does so with a kiss…?!!

Acest anime are doar 13 episoade. Eu m-am apucat de el chiar cand a aparut, insa nu am mai avut timp destul si am ramas la episodul 7.
O mica descriere din partea mea.
Mei, o tanara de 16 ani ce nu a avut niciodata prieteni ajunge sa se imprieteneasca cu Yamato, unul dintre cei mai populari baieti din scoala. Aceasta nu intelege de ce el, cel mai dorit baiat din liceu, doreste sa o cunoasca pe Mei, chiar sa devina prietenul ei. Mei este bagata in seama de prietenii lui Yamato, iar acesta renunta la unii dintre amicii sai care se comporta ingrozitor cu Mei. Pe parcursul celor 13 episoade vom putea urmari evolutia relatiei dintre cei doi, impreuna cu momente romantica, dar si multe momente haioase. 

Daca va ganditi sa incepeti aceste anime si veti dori sa vedeti mai mult, puteti oricand sa cititi manga ce are acelasi nume.

Un comentariu:

  1. Anonim14:25

    Mama, credeam ca sunt singura care inca se mai uita la anime-uri, dar mai sunt cativa.nu am apucat sa vad anime-ul asta, dar eu sunt indragostita de Kaname si Yuki din Vampire knight. De acolo imi vine si numele de Yuki.

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)