marți, 2 iunie 2015

Currently reading + Primele 100 de cuvinte #6

      Am inceput recent o noua lectura si anume "Cioburi de stele", care mi-a atras atentia inca de cand a aparut la noi, anul trecut. . Tot ce va pot spune momentan e ca avem parte de un personaj feminin puternic si complex, asa cum trebuie sa fie fiecare personaj feminin. Si apoooi mai avem parte si de un gentleman care mi-a intrat in gratii inca de la primele pagini. E imposibil sa nu te indragostesti din prima de personaje si e imposibil sa nu te indragostesti de carte. Revin cu detalii dupa ce termin de savurat lectura! 
      Si ca sa va starnesc putin interesul va voi scrie primele 100 de cuvinte din carte, dar inainte de asta, trebuie sa stiti ca fiecare capitol are o mica "introducere" care nu va intra in cele o 100 de cuvinte ca sa nu va dezvalui nimic. 
     Aici, nimic nu este real. Daca petrecerea ar fi la mine acasa, muzica ar atrage privirea spre muzicieni in carne si oase. Incaperea ar fi luminata de lumanari si lampi ambientale, iar mesele ar fi facute din lemn veritabil. Oamenii ar sta de vorba linistiti, fara sa se intrebe cine ii priveste.
      Aici, pana si mirosul aerului filtrat pare fals. Flacarile lumanarilor care licaresc in aplice sunt alimentate dintr-o sursa de energie constanta. Tavile cu bauturi plutesc printre invitati ca purtate de chelneri invizibili. Cvintetul de coarde este doar o holograma-perfecta, impecabila, identica la fiecare reprezentatie.

      As da orice...siii aici se termina cele o suta de cuvinte, care sper ca au reusit sa va starnasca putin interesul, mai ales ca tocmai ati facu cunostinta cu latura romantica a lui Tarver (our gentlemen).  Revin cu mai multe detalii in curand! 

Un comentariu:

  1. Tarver chiar că e un gentlemen. Unul din puținii pe care îi ştiu din cărți. Aplauze pentru el. Chiar e un super om! :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)