miercuri, 4 iunie 2014

Top 5 Wednesday. Autori preferati

Hei guys! Ce mai faceti? Eu am aflat ca astazi este miercuri si m-am gandit ca ar fi timpul sa postez topul. Dupa cum spune si titlul topul din aceasta saptamana se refera la autorii favoriti si ar trebui sa ma apuc de treaba daca vreau sa termin pana miercurea viitoare :))

Locul I: Tahereh Mafi, aceasta autoare m-a cucerit pur si simplu prin trilogia Shatter me. Daca nu i-ati citit inca cartile nu stiu ce mai asteptati! 
Primul volum al trilogiei  aparut si la noi, la Editura Leda si il puteti comanda de aici.

Locul II: Katja Millay, desi am citit o singura carte a acestei autoare am ramas placut surprinsa de talentul ei. Mare Tranquillitatis e una dintre cele mai bune  carti pe care le-am citit ever si sunt sigura ca e indragita de multa lume. <3
Cartea a aparut si la Editura Epica si o puteti comanda de aici

Locul III: Colleen Hoover, am ramas fara cuvinte :))...
"Fara speranta" e aparuta la Editura Epica si o puteti comanda de aici
"Slam" urmeaza sa fie publicat in curand, tot la aceasta editura <3 <3

Locul IV: John Green, Imi place John Green pentru ca aduce ceva nou cartilor din zilele noastre si pentru ca are un stil absolut minunat!
"Sub aceeasi stea", "Cautand-o pe Alaska" si "De 19 ori Katherine" au aparut la Editura Trei si pot fi comandate de aici, aici si aici.

Locul V: Richelle Mead, Imi place aceasta autoare pentru ca ea este cea care m-a introdus in lumea cartilor si stiti cum se spune, prima dragoste nu se uita niciodata!
Volumele ei sunt publicate la Editura Leda, iar "Academia vampirilor" o puteti gasi si in editie tie-in.

2 comentarii:

  1. Am auzit multe despre Teherah M.si cartea Spulbera-ma, dar nu am citit-o,desi imi doresc. Am auzit ca traducerea e cam ...hm. +ca-mi place mai mult coperta originala. Vreau sa o citesc in engleza si astept o suta de ani pana mi-o iau :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am citit primul volum in romana si mi-a placut foarte, foarte mult, asa ca nu am mai asteptat si am citit celelalte volume in engleza. Chiar trebuie sa citesti aceasta trilogie! <3 <3

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)