miercuri, 21 mai 2014

Top 5 Wednesday: Overrated books

Hei, probabil ati observat doua lucruri: 1) ca nu am mai facut un top 5 de muuuult timp si voi incerca sa le fac pe toate pe care le-am ratat fie intr-un post, fie prin iunie in postari diferite; 2) ca in aceasta saptamana chiar am postat destul de mult, ceea ce ma uimeste si pe mine (bine, de vineri pana acum).

Dupa cum spune si titlul, tema din aceasta saptamana este reprezentata de cartile mult prea iubite de unii.

Oricum, cartile pe care le voi enumera mai jos sunt carti care probabil sunt recenzate si pe blogul meu si care au primit note destul de mari. Ideea este ca marea majoritate au fost citite anul trecut cand am trecut printr-o perioada in care citeam YA non-stop. Sper sa reusesc weekend-ul asta sa ma uit peste toate recenziile mele si sa le modific cat pot. Deja am inceput putin si sper ca pana la vacanta de vara sa termin :)

Tinand cont ca nu prea imi amintesc multe titluri in momentul de fata, ma voi baza pe cele care imi trec imediat prin minte. Asa ca va voi prezenta doar 4, desi sunt muuult mai multe.


Vrajitor si Vrajitoare de James Patterson
Micutele Mincinoase de Sara Shepard
Jocul Minciunii de Sara Shepard
Semnul de P.C & Kristin Cast

Ar mai fi cateva serii/carti care mi-au mai trecut prin minte, dar de care nu m-am apucat si sa fiu sincera nici nu as vrea sa ma apuc. Gen Chimie perfecta. Tot ce tine de cartea aia ma enerveaza la maxim. Cartile alea par prea siropoase si cliseice, prea multi bad boys (incep sa ma satur de ei pe zi ce trece) si nu mai stiu ce. Oricum, nu am citit seria, deci nu cred ca ar trebui sa o adaug aici daaaaaar, nu m-am putut abtine sa nu mentionez acest aspect. 

Voua ce serii laudate nu va plac? 


Un comentariu:

  1. Mie mi-a placut chimie perfecta desi primele doua volume cam seamana intr-e ele oarecum

    Seria pe care am citit-o cu cel mai mare dispret si acum imi aduc aminte e Madison Avery desi mi-a placut mult prezentarea si copertile promiteau a fost o totala dezamagire

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)