sâmbătă, 1 februarie 2014

February TBR

Stiu ca am mai incercat acest lucru si in trecut si nu a functionat, dar mi-am zis ca trebuie sa mearga la un moment dat. Si mi-am zis ca daca fac o postare imi voi aminti si ma voi asigura ca voi citi ceea ce imi propun pe luna respectiva, macar in proportie de 50%.

Luna aceasta planuiesc sa citesc 6 carti si sunt incantata de toate.


Este vorba despre:
Padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu. Pe aceasta am inceput-o acum o saptamana insa din cauza faptului ca nu m-am simtit bine si pentru ca am vrut o lectura ceva mai usoara, mi-am zis sa o pun jos putin.
Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda. Am auzit ca este interesanta si atat. Prefer sa nu stiu nimic despre ea pentru ca vreau sa-mi creez o idee pe parcursul lecturii. 
Hard change de Dawn Reeves. Este o carte politista si n-am mai citit de mult o astfel de carte, fara fantasy sau orice astfel de gen. Doar politist. Abia astept.
Limitele spiritului de Richelle Mead. Al cincilea volum din AV si abia astept sa citesc si acest volum, in ciuda faptului ca al patrulea m-a dezamagit. Recenzia la Juramant de sange o gasiti mai jos sau chiar aici.

Va reamintesc de concursul care inca este in desfasurare. Il gasiti aici si pana acum s-au inscris doar 3 persoane. Mai aveti timp pana vinerea viitoare sa participati si tot ce va pot spune este sa aveti curaj deoarece stiu ca in blogosfera noastra exista foarte multi talentati. 

Imi cer scuze pentru ca nu am fost activa (din nou!), insa dupa ce am fost marti cu colegii la diriginta acasa sa-i ducem tortul (a fost ziua ei si comanda o facusem de saptamana trecuta, deci nu mai aveam cum sa o anulam), am racit. Si de marti nu am mai iesit din casa si in loc sa-mi fie mai bine, mi-a fost mai rau. Abia acum ar da semne ca s-ar ameliora. Din cate am inteles este o viroza. Iar eu vreau sa ies afara cu prietenii!

Ehh, asta este. Cam atat am avut sa va spun. Sper ca voi o duceti mai bine decat mine.

Un comentariu:

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)