duminică, 20 octombrie 2013

Vorbarie :)

Hey, hey, hey! Ce mai faceti? Nu ne-am mai auzit de mult. Cat timp a trecut? 2 saptamani?... Scuuuuuze! Chiar vreau sa fiu activa pe blog, insa pur si simplu nu am idei si nici timp. De trei saptamani sunt racita, si chiar cand credeam ca imi revin, am racit mai tare. Vineri am lipsit de la ore, si desi am avut foarte mult timp liber, felul in care m-am simtit nu m-a ajutat cu nimic. Am asa o stare tampita, de genul vreau sa fac ceva, dar nu vreau sa fac acel ceva, daca ma intelegeti. Nu stiu, probabil este de la raceala. Saptamana asta am muuulte teste. Observ ca la mine atunci cand un profesor vrea sa ne dea test, toti vor. Ceva de genul "Dar eu sunt mai prost sau ce? Normal ca va dau si eu test." Parca ar fi o intrecere.

Si, si, si mi-am facut un butonas pentru blog. Nu este el cine stie ce, dar pentru o prima incercare merge. Nu prea ma inteleg eu cu generatorul html, dar va las imaginea :)
Cine doreste sa o puna este bine venit, si daca vreti sa pun si eu butonul vostru pe blog, trebuie doar sa-mi lasati un comentariu :)
 Siii cam atat. Raceala nu prea ma lasa sa ma gandesc si la alte subiecte de discutie. 
Si intrebarea specifica fiecarui final de post. Voi ce ati mai facut? :)



Un comentariu:

  1. Ar fi drăguț să pui butonul meu la tine pe blog..dacă aș avea unul :)) Habar nu am să creez un astfel de buton, ceea ce e.. nu știu cum e, dar o să încerc să învăț. Nu poate fi atât de greu. Nu? Nu? :D

    Însănătoșire grabnică și spor la teste! Și eu sunt la fel de ocupată cu școala, dar măcar nu am așa multe teste :D

    RăspundețiȘtergere

Suntem nerabdatoare sa va citim parerile! :)